Madonna sa fotí v zrkadle hore bez! Vek (ne)oklame, čo tá barla pri tele...

Už o pár týždňov oslávi 62. narodeniny, ale to pre speváčku Madonnu rozhodne nie je prekážkou pri... skrátka, asi pri ničom. Teda možno, keby si chcela poskočiť. S barlou to ide ťažšie.

07.07.2020 09:47
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Everyone has a Crutch................

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Americká hudobníčka však nezľavuje zo svojej provokatérskej povesti a naposledy to potvrdila opäť na sociálnej sieti Instagram, keď zverejnila záber zo svojej kúpeľne. Predstavte si, len v nohavičkách a klobúku.

Šesťdesiatjeden­ročná umelkyňa si zapózovala pred zrkadlom len v čiernych nohavičkách a hore bez. Svoje poprsie si však zakrýva oboma rukami, v ktorých drží smartfón. Pod jedným z podpazuší ju podopiera barla. „Každý z nás má svoju barlu,“ napísala Madonna k záberu.

Speváčka strávila posledné mesiace prevažne doma, pričom posledné týždne riešila najmä problémy s vlastným zdravím, ktoré sa začali ešte počas jej koncertného turné. Vtedy musela pre problémy s pohybom zrušiť niekoľko vystúpení.

Pred časom Madonna tiež vyhlásila, že je presvedčená, že prekonala ochorenie na vírus covid-19. Malo sa tak stať ešte pred oficiálnym vypuknutím pandémie v Európe, keď hviezda účinkovala v Paríži.

„Nie som momentálne chorá, ale bola som testovaná pozitívne na protilátky koronavírusu, čo znamená, že som vírus v tele mala. A zjavne mala. Bola som chorá zhruba pred siedmimi týždňami na konci nášho turné v Paríži spoločne s viacerými mojimi umelcami. Vtedy sme si mysleli všetci, že to je len hnusná chrípka. Vďakabohu sme zdraví a všetkým sa nám opäť darí,“ napísala ešte začiatkom mája na Instagrame speváčka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Instagram #Madonna #barla

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...