Gavin Rossdale: Rozpad môjho manželstva bol najtrápnejší moment v živote

Hudobník Gavin Rossdale je známy vďaka vlastnej kariére, ale tiež ako bývalý manžel speváčky Gwen Stefaniovej, s ktorou má troch synov. O ich súkromí hovorí len veľmi málo, ale...

08.07.2020 00:00
debata
Gavin Rossdale na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Gavin Rossdale Gavin Rossdale na premiére filmu "Captain Marvel" v Los Angeles.

…v nedávnom dotazníku otázok pre britský The Guardian sa Rossdale predsa len vyjadril aj na margo neúspešného manželstva so Stefaniovou, ktoré sa skončilo rozvodom. Rozpad manželstva bol pre neho moment, keď mal pocit, že sa v živote vôbec najviac strápnil. Pritom už dávnejšie priznal, že rozvod vôbec nechcel.

„Rozvod bol presný opak toho, čo som chce. Skutočne nie… ale skrátka dopadlo to takto,“ uviedol v rozhovore pre magazín Faboulous. „Myslím si, že s výnimkou smrti je rozvod jedna z najbolestivejších vecí, ktorú môžete prežiť,“ komentoval tiež Rossdale.

Rok 2013: Gwen Stefani s manželom Gavinom... Foto: SITA/AP, Jose Flores
Rok 2013: Gwen Stefani Rok 2013: Gwen Stefani s manželom Gavinom Rossdaleom a deťmi vyrazila na charitatívnu akciu.

S expartnerkou sa našťastie zhodli na spoločnej striedavej opatere o synov Kingstona, Zumu a Apolla, čo sa síce dalo v čase karantény napĺňať horšie, ale Rossdale si dlhšiu pauzu od detí užil naplno návratom k nim. Len nedávno paparazzovia zachytili speváka a hudobníka, ako trénuje so synom Kingstonom tenis.

Pre Guardian tiež prezradil, že najšťastnejší moment jeho života bol ešte minulý rok, keď na jeho narodeniny mal pri sebe všetky štyri ratolesti. Okrem trojice synov, ktorých mamou je Gwen Stefani, je aj otcom modelky Daisy Lowe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Gwen Stefani #Gavin Rossdale

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...