Nový párik na obzore? Paparazzovia načapali Kapitána Ameriku s touto kráskou

Po rozchode s komičkou Jenny Slateovou sa zdalo, že je herec Chris Evans dlho single. Dlho, ale nie navždy. Amerického fešáka načapali v spoločnosti krásnej dámskej spoločnosti. A neuveríte, o ktorú hviezdu ide.

07.07.2020 13:49
debata
Herečka Lily James na premiére filmu Yesterday. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Lily James sa na premiére filmu Yesterday objavila v kreácii Burberry. Herečka Lily James na premiére filmu Yesterday.

Evansa odfotografovali v noci počas uplynulého víkendu reportéri v Londýne, kde sa najprv objavil v jednom z opäť otvorených barov, aby následne zamieril do luxusného hotela.

Na oboch miestach mu spoločnosť robila britská herečka Lily James, tunajšiemu divákovi známa napríklad zo seriálu Panstvo Downton či ostatného filmového spracovania Popolušky. Dvojica podľa očitých svedkov vošla do hotela rôznymi vchodmi, aby odpútala pozornosť. To už však bolo neskoro.

Herec  Chris Evans. Foto: SITA/AP, Ken McGagh
Chris Evans Herec Chris Evans.

Pôvabná Lily James vyzerá na nie celkom ostrých záberoch paparazzov naozaj príťažlivo. Má na sebe saténové červené šaty a sandáliky na podpätku. Herec Evans, známy najmä ako marvelovský Kapitán Amerika, sa tiež nahodil a po Londýne sa pohyboval v elegantnom obleku.

Britku Jamesovú dlhé roky spájal vzťah s iným hereckým kolegom – krajanom Mattom Smithom. Naposledy ich však videli v marci tohto roka a podľa viacerých zdrojov z okolia sa partneri po bezmála šesťročnom vzťahu rozišli. Ak má naozaj blízko k Evansovi, ako to naznačuje britský bulvár, tak Lily James dlho sama nezostala. Ale niet sa vlastne ani čo diviť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Chris Evans #paparazzovia #Lily James

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...