Erotika pre vlastného syna? Gwyneth Paltrow sa darčekom na leto teda blysla

Výchova detí sa môže od rodiny k rodine značne líšiť. Medzi tie liberálnejšie mamy rozhodne však patrí herečka Gwyneth Paltrow.

09.07.2020 00:00
Herečka Gwyneth Paltrow prišla v kreácii Adam... Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere.
debata

Držiteľka Oscara je známa svojím otvoreným postojom k sexualite a to sa prejavuje aj vo vzťahoch s jej dvoma deťmi, ktorých otcom je hudobník Chris Martin. Paltrow sa s nimi vraj otvorene zhovára o intímnych záležitostiach aj problémoch, ktorým ako tínedžeri čelia. Ale pri tom nezostáva.

Nedávno plavovlasá herečka prezradila, že svojmu synovi Mosesovi dala naozaj netradičný darček. Teda, vo svojej podstate bol vlastne tradičný. Išlo o skladačku puzzle. Akurát motívom, ktorý bol na nej vyobrazený, boli ženské prsia rôznych veľkostí a tvarov.

Štrnásťročný Moses, ktorý je mladším z dvoch detí Paltrowovej a Martina, dostal vraj túto zábavku v rámci karantény, ktorú trávila herečka s dvoma deťmi a súčasným manželom Bradom Falchukom.

„Hovorí sa, že domov je tam, kde je vaše srdce,“ napísala na svojom blogu na stránke Goop. „Ale momentálne sa na tom istom mieste nachádza aj práca, randenie, zábava a letné prázdniny,“ doplnila Paltrow s dôrazom na to, že s celou rodinou sa stále viac zdržujú v spoločnej izolácii. Napriek opatreniam sa však nevyhýbala celkom stretnutiam s ľuďmi mimo ich domova. Počas dňa otcov sa napríklad na návšteve objavil aj herečkin bývalý manžel Martin. Líder Coldplay má so súčasným partnerom svojej ex vraj výborný vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #syn #Gwyneth Paltrow #dar

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...