Po hviezde Glee Riverovej pátra polícia, pravdepodobne sa utopila v jazere

Zdá sa, že tragicky skončil výlet americkej herečky Naye Riverovej, ktorú preslávilo účinkovanie v seriáli Glee. Polícia ju stále hľadá, no predpokladá sa, že je už mŕtva.

09.07.2020 08:38
Herečka Naya Rivera na akcii Teen Choice Awards. Foto: ,
Herečka Naya Rivera na akcii Teen Choice Awards.
debata

Ako potvrdil šerif z okresu Ventura, polícia stále hľadá telo 33-ročnej herečky, ktorá si v stredu zhruba o jednej napoludnie prenajala čln na výlet na jazere Piru. Rivera vzala so sebou na čln aj syna Joseyho, ktorého však našli o tri hodiny neskôr uprostred jazera už samého.

Chlapček uviedol polícii, že on aj jeho mama šli plávať – Naya Rivera sa však do člna už nevrátila. Chlapca našli sedieť samého v prenajatom člne s oblečenou záchranou vestou. Polícia zapojila do pátrania potápačskú jednotku a herečku hľadali počas zvyšku stredajšieho dňa aj s pomocou helikoptéry a dronov. Zatiaľ bez úspechu.

Podľa informácií amerických médií polícia nepredpokladá, že by Rivera opustila svojho syna, či prípadne utiekla. Nasvedčujú tomu fakty, že jej auto zostalo odparkované neďaleko jazera, alebo, že v člne po nej zostala taška, ktorú mala so sebou a v nej aj doklady či finančná hotovosť.

Herečka Naya Rivera na zábere zo seriálu Glee.... Foto: 20th Century Fox
162826126 Herečka Naya Rivera na zábere zo seriálu Glee. S kolegom Darrenom Crissom. Herečka Naya Rivera na zábere zo seriálu Glee. S kolegom Darrenom Crissom.

Otcom Joseyho je herec a model Ryan Dorsey, s ktorým sa Rivera nerozišla v dobrom a chlapčeka chcela pôvodne do výlučnej starostlivosti.

Na herečku, ktorá stvárnila v seriáli Glee roztlieskavačku, myslia aj jej bývalí kolegovia. Mnohí na sociálnych sieťach zverejnili odkazy či modlitby s nádejou, že Riverovú ešte polícia nájde. Samotný zástupca úradu šerifa okresu Ventura však už údajne naznačil médiám, že nepredpokladajú, že by hľadaná osoba bola nažive.

Manželia Ryan Dorsey a Naya Rivera na archívnom... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželia Ryan Dorsey a Naya Rivera na archívnom zábere. Manželia Ryan Dorsey a Naya Rivera na archívnom zábere.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #tragédia #Naya Rivera #zmiznutie

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....