Deň pred zmiznutím zverejnila nežný záber so synom! Riveru stále hľadajú

Iba deň pred svojím zmiznutím zverejnila herečka Naya Rivera fotografiu so synom Joseym. Americký šoubiznisový svet smúti a mnohí jej kolegovia sa modlia za jej nájdenie.

09.07.2020 13:24
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

just the two of us

Príspevok, ktorý zdieľa Naya Rivera (@nayarivera),

Tridsaťtriročná hviezda zo seriálu Glee, ktorá sa v posledných rokoch stiahla viac do súkromia, zmizla v stredu popoludní. Rivera vyrazila so synom Joseym na výlet k jazeru Piru, kde si spoločne prenajali čln a vyplavili sa na vodu.

Zhruba o tri hodiny neskôr našli v jazere čln len s chlapčekom, ktorého otcom je model Ryan Dorsey. Mal na sebe oblečenú záchrannú vestu a tvrdil, že aj s mamou si šli zaplávať. Ona sa však už do člna nevrátila.

Zástupca šerifa v okrese Ventura, pod ktorý oblasť jazera spadá, povolal záchranné zložky a celý zvyšok dňa prehľadávali oblasť jazera s pomocou techniky aj ľudských zdrojov. Prisľúbil, že s ďalším hľadaním sa bude pokračovať s prvým svetlom vo štvrtok ráno. Napriek tomu údajne polícia uviedla pre médiá, že nie je dobré robiť si nádeje a že stratená herečka je už pravdepodobne mŕtva.

Rivera pritom len deň pred svojím zmiznutím zverejnila na svojom Instagrame záber so synčekom, na ktorom sa nežne k sebe túlia. „Len my dvaja,“ napísala k fotografii. Na sociálnych sieťach zdieľali svoje prosby a modlitby za nájdenie bývalej kolegyne napríklad herečka Heather Morris a herec Harry Shum Jr., s ktorými sa objavila v projekte Glee či herci ako Garcelle Beauvais alebo Tika Sumpter.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Instagram #Naya Rivera #zmiznutie

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....