Prekonala strach, ktorý mala od 12-tich! Theronovej pomohol nový film

Herečka Charlize Theron je nielen žena s talentovaným hereckým prejavom, ale dokáže zvládať aj náročné fyzické scény. Priznala však, že existuje aktivita, z ktorej mala roky veľký strach.

10.07.2020 00:00
Herečka Charlize Theron sa tiež prišla pozrieť... Foto: ,
Herečka Charlize Theron na archívnom zábere.
debata

Dnes 44-ročná držiteľka Oscara sa pri tvorbe ostatného filmu, akčnej novinky The Old Guard, ktorá má premiéru na Netflixe v piatok 10. júla, sa vraj údajne konečne zbavila strachu z jazdy na koni.

„Z nejakého dôvodu som sa práve pri tomto filme rozhodla pozrieť môjmu strachu rovno do očí,“ uviedla pre Entertainment Weekly.

Dôvodom jej fóbie pri jazde na koni bol údajne incident, ktorý sa stal ešte v čase, keď mala 12 rokov. Vtedy ju kôň zhodil a našli ju v bezvedomí. „Milujem kone, chcem, aby aj moje deti vyrastali okolo koní. Ale vždy som prežívala ten strach, keď som na ne vysadla, že by sa mohlo stať niečo príšerné. Film bol pre mňa v tomto smere doslova terapeutický,“ komentovala Theron.

Hoci jazdy na koni je vraj vo finálnej podobe snímky The Old Guard minimum, práve nakrúcanie týchto scén pomohlo Theronovej prekonať jeden z jej najdlhšie pretrvávajúcich strachov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #Charlize Theron #jazda na koni

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...