Telo stratenej herečky nenašli a možno nenájdu... Jazero má tragickú históru

Polícia ani vo štvrtok nenašla telo zmiznutej herečky Nayi Riverovej, ktorá sa počas člnkovania so synom na jazere Piru kúpala v jazere a už sa nevrátila do člna.

10.07.2020 07:46 , aktualizované: 09:42
Naya Rivera Foto: ,
Herečka a speváčka Naya Rivera na archívnej snímke.
debata

Vyšetrovatelia pracujú práve s touto verziou, a síce, že Naya Rivera sa rozhodla so synom si zaplávať, no pre neznáme okolnosti sa v jazere utopila. Potvrdzuje to aj verzia jej 4-ročného syna, ktorého našli neskôr iní dovolenkári na člne uprostred jazera sediac v záchrannej veste.

„Ak telo zachytilo niečo na dne jazera, je možné, že sa nikdy neobjaví na hladine,“ uviedol pre médiá seržant Kevin Donoghue, ktorý zároveň priznal, že hľadanie je veľmi komplikované. „Viditeľnosť vody v jazere nie je dobrá, je príšerná,“ komentoval podľa magazínu People.

Jazerná patrola prehľadáva oblasť jazera Piru,...
Helikoptéra pátra po bývalej hviezde seriálu...
+4Dobrovoľníci po prehľadávaní okolia jazera...

Ten tiež píše, že zástupca polície je presvedčený, že telo hviezdy seriálu Glee je v jazere. Jeho ľudia prehľadali pobrežie s dôrazom na hľadanie stôp, ktoré by mohli naznačovať, že stratená osoba sa dostala na breh. Žiadne takéto stopy sa nenašli. Polícia tiež monitorovala pohyb na kreditných kartách herečky, ale od jej zmiznutia sa žiadne transakcie neudiali.

Kalifornské jazero Piru, na ktorom sa nehoda stala, má tragickú históriu. Utopilo sa v ňom niekoľko plavcov, zvyčajne tých, ktorí zamierili do zakázaných vôd. Nebezpečné sú najmä nárazy vetra a jazerné prepadliská, ktoré na niektorých miestach dosahujú hĺbku až 50 metrov.

Herečka Rivera však údajne k jazeru chodila roky a brala ho ako svoje útočisko, informoval zdroj políciu. Vybrala sa k nemu v stredu, lebo to je vraj ideálny deň, keď sa na okolo nenachádzajú takmer žiadni návštevníci či turisti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tragédia #Naya Rivera #utopenie #zmiznutie

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...