Riziková skupina? 87-ročná Joan Collins kašle na hrozby, vyrazila si na večeru

Karanténu vraj pretrpela s problémami. Napriek pokročilému veku je herečka Joan Collins veľmi spoločenský tvor. A dobieha zameškané.

11.07.2020 00:00
debata
Herečka Joan Collins a jej manžel Percy Gibson... Foto: SITA/AP, MA / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
Joan Collins a jej manžel Percy Gibson Herečka Joan Collins a jej manžel Percy Gibson kráčajú z večere vo francúzskom Saint-Tropez.

Niekdajšiu „beštiu“ zo seriálu Dynasty zachytili objektívy paparazzov vo francúzskom Saint Tropez, kde sa objavila v spoločnosti svojho mladšieho manžela. Dnes 87-ročná herečka sa predviedla v elegantných šatách s bodkovaným vzorom a typickým účesom, ktorý už v tomto veku dosahuje pomocou parochne.

Na momentkách z reštaurácie Chez Jean Robert pôsobí spokojne a užíva si možnosť znovu sa objaviť medzi ľuďmi či vychutnať si večeru mimo domu. O pár hodín neskôr objektívy zachytili Collinsovú aj s jej o 32 rokov mladším manželom Percym Gibsonom a ďalším mužom na ceste späť do hotela. Vychutnali si prechádzku uličkami Saint Tropez a príjemný letný večer.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Out first night out at the wonderful @chezjeanrobert. Fantastic evening! #sttropez #jeanrobertdelacruz #dinner #southoffrance

Príspevok, ktorý zdieľa Joan Collins (@joancollinsdbe),

O tom, že Collinsovej pobyt v karanténe nepatril medzi tie najpríjemnejšie chvíle, svedčali aj jej odkazy na sociálnej sieti. Hoci celú situáciu brala zjavne s humorom. Na Instagrame zverejnila napríklad záber zo seriálu Monte Carlo, na ktorom je zachytená za mrežami. Tak sa vraj cítila v nariadenej izolácii.

Keď sa potom počas uplynulého víkendu otvorili znovu bary vo Veľkej Británii, herečka zdieľala fotku z minulosti so srdečným úsmevom a zaželala všetkým pekný návrat k normálu aa americkým fanúšikom aj veselé oslavy Dňa nezávislosti. Na jej Instagrame pribudla aj fotografia z večera vo vychýrenej francúzskej reštaurácii. „Náš prvý večer spolu v Chez Jean Robert. Fantastický večer,“ napísala k záberu s manželom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Joan Collins #Saint Tropez #koronavírus #karanténa

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...