Blondínka Jessica Simpson má 40-ku! Oslávila ju v džínsoch starých 14 rokov

Kedysi absolútny miláčik a ostrosledovaná celebrita Ameriky, dnes najmä mama, manželka, dizajnérka a najnovšie aj jubilantka je Jessica Simpson. V piatok 10. júla oslávila 40. narodeniny.

12.07.2020 10:00
debata

Rodáčka z Texasu pri tej príležitosti urobila zaujímavý „experiment“. Na svojom Instagrame sa totiž odfotila v modeli starých džínsov, ktoré vraj uchovávala v skrini celé roky. „Mala som tieto džínsy True Religion v skrini dlhých štrnásť rokov (nepreháňam). A povedala som si, že keďže mám pred sebou posledné hodiny mojich 30 plus, dám im ešte jednu šancu. Ahoj štyridsiatka, teší ma,“ napísala plavovláska k fotografii, podľa ktorej sú jej nohavice stále ako uliate.

Treba však tiež podotknúť, že Simpson nebola vždy v takej ukážkovej forme. Iba nedávno v otvorenej spovedi hviezda prezradila viacero tajomstiev zo svojho súkromia. Tie sa týkali jej vzťahov s mužmi, pocitu závislosti, zneužívania v detstve či problémov s alkoholom a liekmi. Prekonávala ich dokonca ešte v čase, keď už bola mamou prvej dcéry a manželkou hokejistu Dereka Johnsona.

Herečka Jessica Simpson si na večeru Bieleho...
Jessica Simpson a Eric Johnson - máj 2014.
+8 Jessica Simpson - rok 2011.

Dnes však štyridsiatnička, ktorej sa podarilo začiatkom nového milénia uspieť na obrazovkách aj v hitparádach a tiež si podmaniť „generáciu MTV“ účinkovaním v jednej z prvých celebritných reality-šou, naznačuje usporiadný život a spokojnosť aj šťastie v súkromí.

My jej držíme palce, aby to tak vydržalo čo najdlhšie. V galérii si môžete pozrieť aj staršie zábery jubilantky Simpsonovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Jessica Simpson #postava #džínsy #jubileá hviezd

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....