Brooklyn Beckham sa ženie do chomúta! Zasnúbil sa s touto kráskou

Mladý na ženenie? To si zjavne najstarší syn slávneho Davida Beckhama a jeho manželky Victorie nemyslí. Počas uplynulého víkendu potvrdil svoje zasnúbenie s herečkou Nicolou Peltzovou.

13.07.2020 00:00
debata

Dvadsaťjedenročný rodák z Londýna a o štyri roky staršia Newyorčanka potvrdili radostnú novinku v sobotu na Instagrame.

„Pred dvoma týždňami som požiadal moju spriaznenú dušu o ruku a ona povedala áno. Som najšťastnejší muž na svete. Sľubujem, že budem ten najlepší manžel a raz aj najlepší otec,“ napísal najstarší potomok slávneho páru.

„Spravil si zo mňa to najšťastnejšie dievča na svete. Nemôžem sa dočkať, až strávim zvyšok môjho života po tvojom boku,“ uviedla herečka, ktorá sa objavila vo filmoch ako Posledný vládca vetra či Transformers: Zánik a v období 2013 až 2015 v seriáli Batesov motel.

Victoria Beckham, ktorá sa preslávila ako členka skupiny Spice Girls, dvojici zablahoželala na Instagrame s tým, že z ich svadby „nemôžu byť šťastnejší“. Ku gratulácii sa pridal aj Brooklynov otec David, ktorý tiež zaželal dvojici veľa šťastia. „Som z vás šťastný, decká,“ napísal Beckham, ktorý má s manželkou Victoriou okrem Brooklyna ešte synov Romea a Cruza a dcérku Harper.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Instagram #Nicola Peltz #Brooklyn Beckham

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...