Politička Monika Beňová je vo veku 51 rokov tehotná! Čaká dievčatko

Rok 2020 je síce možno rokom koronakrízy, ale tiež praje zrelým mamičkám. Jednou z nich sa stane aj politička Monika Beňová!

13.07.2020 10:53
debata (63)
Monika Beňová na archívnom zábere. Foto: SITA, Brano Bibel
Monika Beňová na archívnom zábere. Monika Beňová na archívnom zábere.

Podľa informácií portálu Pluska.sk sa 51-ročná politička stane znovu matkou. Momentálne je v šiestom mesiaci tehotenstva. „Áno, je to pravda a tešíme sa najviac na svete,“ uviedla pre médium budúca mamička. Beňová je pritom už mamou syna Martina, ktorý dovŕšil 30 rokov.

Politička následne správu potvrdila aj na sociálnej sieti Facebook. „Chcela som, aby to ostalo v našej intímnej rodinnej zóne trochu dlhšie, ale tak Plus1 to zmenila a tak by sme sa chceli podeliť s tými z vás, ktorí nám to prajete, o našu nesmiernu radosť a šťastie z očakávaného rozšírenia našej rodinky,“ napísala Beňová k fotografii, na ktorej drží v rukách detské oblečenie.

„Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6. mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky. Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intímne obdobie v živote ženy. Aj preto sme si to chceli užívať čo najdlhšie bez pozornosti médií. Preto je toto jediná oficiálna informácia a aj stanovisko k nášmu šťastíčku. Ďakujem médiám, že to budú rešpektovať,“ doplnila ešte Beňová, ktorá by mala druhého potomka čakať s advokátom Ľubomírom Klčom.

Tento rok zdravé dieťa na svet priviedla aj moderátorka Erika Judínyová, ktorá sa stala mamou vo veku 49 rokov. Beňová ju teda predbehne numericky až o tri roky, keďže v auguste oslavuje 52. narodeniny. Dieťatko by malo prísť na svet na jeseň.

© Autorské práva vyhradené

63 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #facebook #Monika Beňová

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...