Ako večne lovená zver! Na Harryho a Meghan číhajú paparazzovia, dočkali sa...

Mohli očakávať, že sa to stane. Na manželov z britskej kráľovskej rodiny, princa Harryho a vojvodkyňu Meghan, sa v USA, kam sa presídlili, doslova "poľuje".

14.07.2020 00:00
debata
Vojvodkyňa Meghan a jej manžel, princ Harry sa... Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Vojvodkyňa Meghan a jej manžel, princ Harry sa objavili v uliciach Beverly Hills. Vojvodkyňa Meghan a jej manžel, princ Harry sa objavili v uliciach Beverly Hills.

Platilo to aj počas uplynulého víkendu, keď sa paparazzovia konečne dočkali záberov slávneho páru v uliciach Beverly Hills. Americko-kanadskú herečku a jej zákonitého partnera zvečnili objektívy britského bulváru Daily Mail na ceste do pristaveného automobilu. Kam sa s ním odviezli, však už známe nie je.

Počas uplynulých mesiacov, ktoré dvojica strávila v USA, ich bolo vídať len veľmi sporadicky. Dôvodom je, samozrejme, aj pandémia, pre ktorú mnoho ľudí zostávalo zatvorených v domácej karanténe a minimalizovali prechádzky či výlety alebo cestu do práce.

V prípade vojvodkyne Meghan a princa Harryho sa o klasickom dennom režime s ranným odchodom do práce hovoriť nedá, manželov však zachytili objektívy počas dobrovoľníckych aktivít ešte v časoch oficiálnych pandemických obmedzení. Boli roznášať jedlo v okolí ich príbytku. Potom sa už objavili len online, na videokonferencii venovanaj problematike rasizmu.

Vyraziť si von je v ich prípade skutočne náročné a je jasné, že najmä v oblasti, akou je Beverly Hills, čaká kráľovskú dvojicu skutočne život pod neustálou paľbou fotoobjektívov.

Zdroje z okolia princa Harryho už naznačujú, že rozhodnutie, ktoré urobili spoločne s manželkou, začína príležitostne ľutovať a uvažuje vraj nad tým, či urobili s Meghan dobre. Dôvodom však nie je len ich vlastný manželský a partnerský život, ale tiež budúcnosť ich syna Archieho. V USA totiž neplatia prísne zákony pri ochrane detí zachytených na fotografiách v bulvárnych médiách.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #paparazzi #Beverly Hills #vojvodkyňa Meghan

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...