Krásna Kate žiarila v bodkovaných šatách. Čo prezradila o vlastných deťoch?

Ako trojnásobná mama, ale tiež ako krásna a elegantná žena, ktorej záleží na blahu detí celej Británie - tak sa prezentuje vojvodkyňa Kate na najnovších záberoch, ktoré zverejnil Kensingtonský palác.

15.07.2020 00:00
debata
Vojvodkyňa Kate na zábere, ktorý zverejnil... Foto: SITA/AP
Britain Royals Vojvodkyňa Kate na zábere, ktorý zverejnil Kensingtonský palác v pondelok 13. júla 2020. Trojnásobná mama uviedla v spolupráci s BBC nový vzdelávací program Tiny Happy People zameraný na rozvoj komunikačných schopností u detí.

Tridsaťosemročná Kate sa v spojení s BBC podieľala na tvorbe edukačného projektu Tiny Happy People, ktorého uvedenie aj sama absolvovala. Stretla sa s niekoľými rodinami a zároveň poskytla aj rozhovor – práve pre BBC.

Na fotografiách, ktoré prišli do médií z oficiálnych zdrojov, je zachytená pôvabná Kate v bodkovaných šatách z dielne dizajnérky Emilie Wicksteadovej. Na nohách má obute sandále na klinovom podpätku a vyzerá skutočne pôvabne.

Pozornosť však vzbudila aj interakcia medzi manželkou princa Williama a deťmi, ktoré boli vybrané v rámci projektu na stretnutie s ňou. Rozhovor, ktorý bol odvysielaný v utorok ráno, priniesol niekoľko vtipných momentov. Medzi nimi napríklad konštatovanie, s ktorým sa môže stotožniť nejedna mama. „Moje deti sú ako bezodné diery. Neustále ich musím niečím kŕmiť, stále sú hladní,“ komentovala so smiechom vojvodkyňa, ktorá je mamou princov Georga a Louisa a princeznej Charlotte.

Vojvodkyňa Kate na zábere, ktorý zverejnil...
Vojvodkyňa Kate sa stretla s manželmi Abum,...
+2Vojvodkyňa Kate na zábere, ktorý zverejnil...

„Louis nerozumie tomu, čo to znamená sociálny odstup. Keď ideme von, má chuť objímať všetkých naokolo – špeciálne deti, ktoré sú mladšie od neho,“ citoval vojvodkyňu britský Daily Mail. Práve najmladšia ratolesť kráľovskej dvojice je vraj aj tá najneposednejšia. „Ak ho zložíte z rúk dolu na zem, okamžite je fuč,“ tvrdila pre BBC slávna mama.

Jej zapojenie sa do aktivity pod názvom Tiny Happy People zdôvodnila tým, že jej záleží na blahu detí a tiež uľahčení života rodičov. Aj ona, podobne ako milióny matiek po celom svete, strávila niekoľko týždňov s deťmi v karanténe. Ako poznamenala, v niečom to bolo pozitívne, ale našli sa aj poriadne náročné momenty. „Napríklad domáca výučba. Vždy som mala rešpekt voči učiteľskému povolaniu, ale po posledných mesiacoch som ho objavila znovu a vnímam ho ešte výraznejšie,“ vysvetlila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #krása #projekt #rodičovstvo

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....