Perry zložila poklonu Bloomovi: Bude z neho skvelý otec, už má skúsenosti

Mať exmanželku a dieťa môže byť veľká výhoda. Myslí si to aspoň speváčka Katy Perry, ktorá ocenila svojho partnera Orlanda Blooma.

16.07.2020 00:00
Herec Orlando Bloom vzal na premiéru svoju... Foto: ,
Herec Orlando Bloom a jeho partnerka Kate Perry na archívnom zábere.
debata

Tehotná hviezda prezradila, že jej životný partner a otec jej prvého dieťaťa, britský herec Orlando Bloom, má prirodzený rodičovský inštinkt. „Skvelé je tiež, že Orlando má už deväťročné dieťa. Všetkým si už prešiel, takže, keď ideme vyberať napríklad kočík, je tam a presne vie, čo máme vybrať,“ uviedla v rozhovore pre Hits Radio Breakfast.

„Viete, niektoré kočíky sú fakt pekné, majú kožené držadlá a bla, bla… Fakt ma to ku nim ťahalo a on mi hovorí, nie, počkaj… A ukázal mi jeden, ktorý sa skrýval uprostred a odrazu ste ho zložili a bol pomaly ako dáždnik,“ komentovala s humorom 35-ročná budúca mamička.

Pripomenula, že je veľmi vďačná za to, že Orlando Bloom už má otcovstvo otestované, zatiaľ čo ona bude mamou prvýkrát. Pre médiá už dávnejšie prezradila, že do ich rodiny sa narodí dievčatko. So slávnym partnerom vraj vybrali pre dcérku niekoľko mien, rozhodne však ona sama. „Máme niekoľko mien a napovie nám sama. Pozriem sa na ňu a budem vedieť, áno, toto bude to správne meno,“ vyhlásila Perry, ktorá si tiež myslí, že Bloom bude dcérkou nadšený.

„Viete, ako sa hovorí, že dievčatá sú miláčikmi pre otcov. Myslím, že aj ona budee otcovo dievčatko,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #rodičovstvo #Orlando Bloom

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...