Naya Rivera sa utopila nešťastnou náhodou, informovali vyšetrovatelia

Americká herečka a speváčka Naya Rivera sa nešťastnou náhodou utopila, informovali vyšetrovatelia po vykonaní pitvy.

15.07.2020 11:42
People Naya Herečka Naya Rivera na archívnom... Foto: ,
Herečka Naya Rivera na archívnom zábere z roku 2018.
debata (3)

„Príčinou smrti je utopenie a spôsobom nehoda,“ skonštatovala kancelária súdneho lekára okresu Ventura, uvádza spravodajský portál BBC.

„Výsledky pitvy zodpovedajú utopeniu a stav tela sa zhoduje s časom, ktorý strávila pod vodou,“ napísal súdny lekár v správe, ktorú zdieľali prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Počas autopsie neidentifikovali žiadne traumatické poranenia alebo chorobné procesy. „Vyšetrovanie ani pitva neindikovali, že by rolu v úmrtí zohrali drogy alebo alkohol,“ uviedli tiež s tým, že vzorky odoslali na toxikologické tes­ty.

Telo 33-ročnej rodáčky z kalifornskej Santa Clarity našli v pondelok, päť dní po tom, ako zmizla počas člnkovania so synom na jazere Piru v južnej Kalifornii.

Predstaviteľka Santany Lopez zo seriálu Glee (2009 – 2015) si minulú stredu popoludní pri jazere Piru, severozápadne od Los Angeles, prenajala čln a vyrazila na výlet so štvorročným synom. Asi tri hodiny po tom, ako si matka so synom požičali čln, našli už len opustenú loď so spiacim chlapcom v záchrannej veste. Jazero, ktoré je asi hodinu jazdy autom od Los Angeles, a jeho okolie prehľadávali desiatky ľudí, zväčša potápačov, s pomocou vrtuľníkov, dronov, štvorkoliek a tiež sonaru.

V roku 2014 sa vydala za herca Ryana Dorseyho, ktorý je otcom jej syna Joseyho Hollisa. Pár sa v roku 2018 rozviedol a dohodol na spoločnom opatrovníctve potomka.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vyšetrovanie #príčina #Naya Rivera #utopenie

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....