Baby z Hriešneho tanca krachlo dlhoročné manželstvo! Ona opäť tancuje pred kamerami

V živote herečky Jennifer Grey, ktorá v marci oslávila okrúhlu 60-ku, sa dejú viaceré zmeny.

16.07.2020 10:02
Jennifer Grey Foto: ,
Herečka Jennifer Grey.
debata

Niektoré pozitívne, iné už menej. Ako informuje portál „Deadline“, aktuálne stojí niekdajšia Frances ‚Baby‘ Houseman z Hriešneho tanca pred kamerami nového tanečného filmu. Pod film Hriešny tanec z roku 1987 je podpísaná spoločnosť Lionsgate, ktorá dodnes vlastní všetky práva. A práve Lionsgate produkuje aj nový tanečný film, ktorého názov však doposiaľ tají. Herečka je zároveň aj jeho spoluproducentkou. Lionsgate však nekomentuje, či sa v snímke, ktorá sa má odohrávať v 90-tych rokoch, objaví Jennifer Grey v úlohe Baby. Jej love story s Patrickom Swayzeym, ktorú natočila v roku 1987, dokáže stále rozplakať celé generácie.

Premiéra filmu Captain Marvel - herečka... Foto: Profimedia
Jennifer Grey Premiéra filmu Captain Marvel - herečka Jennifer Grey, jej manžel a dcéra.

Okrem práce však rieši slávna 60-nička aj súkromné záležitosti. Pred pár dňami obletela svet správa, že sa jej po 19-tich rokoch rozpadlo manželsvo s Clarkom Greggom. Správu potvrdila aj na svojom Instagrame, kde zverejnila fotografiu spolu s manželom a prezradila, že sa rozišli už v januári. Žiadna „zlá krv“ však medzi manželmi nie je, ako herečka ďalej opísala. Aj naďalej zostávajú rodinou, keďže ich spája ich úžasná spoločná dcéra.

Herecký pár sa zosobášil v roku 2001, zo vzťahu pochádza 18-ročná dcéra Stella. Ešte pred rokom sa celá slávna rodinka ukázala napríklad na premiére filmu „Captain Marvel“, v ktorej si Clark Gregg zahral jednu z rolí. Do objektívov sa vtedy usmievala spolu s rodičmi aj ich dcéra Stella.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hriešny tanec #Jennifer Grey

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...