Brat zosnulej Kelly Prestonovej opísal jej posledné momenty

Počas uplynulého víkendu podľahla svojmu dvojročnému boju s rakovinou herečka Kelly Preston, manželka Johna Travoltu.

17.07.2020 00:00
John Travolta a Kelly Preston Foto: ,
Herec John Travolta a Kelly Preston na archívnej snímke.
debata (2)

Svoj boj prehrala vo veku 57 rokov. Preston, ktorú diváci poznajú napríklad z filmu Posledná pieseň alebo Jerry Maguire, sa zosobášila s Travoltom v roku 1991. Okrem ovdovelého Travoltu zanechala po sebe Preston aj dvadsaťročnú dcéru Ellu a deväťročného Benjamina. Prostredný syn Jett umrel vo veku 16 rokov v roku 2009.

Herečkin mladší brat, Chris Palzis, opísal pre Daily Mail jej posledné momenty, aj smutnú rozlúčku so sestrou. „Je to srdcervúce. Práve sme sa vrátili od jej smrteľnej postele, pri ktorej sme boli všetci spolu,“ opísal 51-ročný Chris.

Rodina je z jej úmrtia doslova na dne. „Všetci stále smútime. Bola naším svetlom a večnou bojovníčkou, vždy si ju budeme pamätať ako tú, ktorá sa snažila z ľudí vydolovať to najlepšie,“ opísal Chris Palzis, ktorý sa narodil z manželstva matky Kelly Prestonovej s Petrom Palzisom. Biologický otec Kelly Prestonovej zomrel, keď mala iba tri roky, jej matka sa po jeho smrti opäť vydala.

Ako už po herečkinej smrti uviedla smútiaca rodina v oficiálnom vyhlásení, s rakovinou Preston bojovala v súkromí a podstupovala medicínsku liečbu, plne podporovaná najbližšou rodinou a priateľmi. S manželom, Johnom Travoltom, si ešte v roku 2018 zahrala v snímke Gotti.

Herec John Travolta s manželkou Kelly...
Herec John Travolta vzal do Sydney aj svoju...
+7Kelly Preston s manželom Johnom Travoltom...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #John Travolta #Kelly Preston

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...