Tie tvoje modré oči! Ako sa do nich zamilovala Ivana Gottová? Tu je ukážka z filmu Karel

Na jeseň sa k divákom dostane nový dokument o zosnulom Karlovi Gottovi s názvom Karel. Pozrite si ukážku.

16.07.2020 13:18
Karel Gott Foto:
Karel Gott s manželkou Ivanou počas nakrúcania videoklipu Ta pravá - archívna snímka.
debata

Do českých a slovenských kín vstúpi snímka v premiére 15. októbra. Celovečerný dokument, pod ktorý je podpísaná režisérka Olga Malířová Špátová, dostal konečnú podobu. Pri príležitosti spevákových nedožitých 81. narodenín zverejnila krátku ukážku z filmu aj jeho manželka, Ivana Gottová na facebooku. Ako sľubujú tvorcovia snímky, film prinesie osobný až intímny pohľad na život Karla Gotta.

Práve 14. júla sa Ivana Gottová poďakovala za mnohé listy a mejly, ktoré od jeho fanúšikov dostala. „Som nesmierne rada, že vám môžem ukázať prvé zábery z filmu Karel. Dúfam, že vás krátke video poteší,“ napísala. Rovnakú ukážku už tvorcovia zverejnili aj na youtube. V ukážke je napríklad zachytený aj jeho rozhovor s dcérou, na ktorom spevák opisuje jeho zoznámenie sa s manželkou Ivanou.

Okrem spomínaného dokumentu sa k fanúšikom na jeseň dostane aj Gottova autobiografia, na ktorej pracoval spevák na sklonku života. O pripravovanej knihe ešte počas života pravidelne informoval aj sám interpret. Napríklad v júni 2019 fanúšikom napísal, že odišiel na Sardíniu, aby tu spomínal na okamihy z jeho života práve preto, aby ich potešil veľkou autobiografickou knihou.

Karel Gott, ktorý trpel akútnou leukémiou, zomrel 1. októbra 2019. 11. októbra sa na verejnej rozlúčke so zosnulým spevákom Karlom Gottom v pražskom paláci Žofín zúčastnilo 49 000 ľudí. 12. októbra sa konala zádušná omša na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta, za prítomnosti jeho manželky, Ivany Gottovej, dcér Charlotte Elly, Nelly Sofie, Dominiky a Lucie, a pozvaných hostí. Medzi nimi bol prezident Miloš Zeman, český premiér Andrej Babiš a desiatky hostí z umeleckého sveta – Jiří Bartoška, Eva Pilarová, Bolek Polívka, Marika Gombitová, Miro Žbirka, Dagmar Havlová, Zlata Adamovská, Ivana Chýlková, Jan Kraus a mnohí ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Ivana Gottová

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....