Fekálie v posteli, vymyslené znásilnenie?! Súd s Deppom a Heardovou vyplavuje špinu

Súdny proces s hercom Johnnym Deppom a britským bulvárnym denníkom The Sun pokračoval aj počas uplynulých dní. Na súde v Londýne sa objavili nové, celkom šokujúce fotografie, ale aj výpovede, ktoré môžu fascinovať.

17.07.2020 00:00
Herečka Amber Heard chodí na londýnsky súd s... Foto: ,
Herečka Amber Heard chodí na londýnsky súd s úsmevom na tvári.
debata

Slávny hollywoodsky herec zažaloval vydavateľstvo známeho britského denníka za tvrdenie, že je „manželský násilník“. To 57-ročný herec zaryto popiera, ale v rámci sporu sa teda na pretras dostáva jeho súkromie. Predovšetkým to, s dnes už bývalou polovičkou Amber Heardovou, ktorá mala Deppa obviniť z domáceho násilia a niekoľkých útokov.

Záber na zranenia Johnnyho Deppa, ktoré mu mala... Foto: SITA/AP, PA
Záber na zranenia Johnnyho Deppa, ktoré mu mala spôsobiť exmanželka Amber Heard. Záber na zranenia Johnnyho Deppa, ktoré mu mala spôsobiť exmanželka Amber Heard.

Hoci na súde v Londýne sa objavili zábery Heardovej so zraneniami na tvári, k nim pribudli počas uplynulých dní ďalšie, ktoré ukazujú zranenia na tvári amerického herca. Mala to byť podľa jeho slov práve hrdinka filmu Aquaman, ktorá ho niekoľkokrát udrela, útočila na neho fyzicky aj slovne a psychicky ho týrala.

Blondínka, ktorá sa s Deppom spoznala pri filmovaní snímky Rumový denník, je podľa viacerých svedkov povolaných Deppovými advokátmi psychicky labilnou osobnosťou so sklonmi k násiliu či výbušnosti. Potvrdzuje to napríklad aj bývalý Deppov manažér Kevin Murphy, ktorý pre herca pracoval do roku 2016. Ten na súde spomínal na obdobie osláv Heardovej tridsiatky, ktoré sa skončili fiaskom a hádkou.

Malo ísť o udalosť, keď sa priamo v manželskej posteli Deppovcov objavili fekálie. Na svedomí to vraj mala samotná Heard, ktorá si vraj chcela z Deppa vystreliť. Keď ju manažér konfrontoval telefonicky, začala na neho kričať a nadávať mu. V telefone zároveň počul aj Johhnyho Deppa, ktorý sa ju snaží utíšiť a nabáda ju, aby sa zhovárala s manažérom normálne. „Maj k nemu nejakú úctu,“ hovoril v telefóne, znie vo výpovedi. Keď neprestala, zavesil, no Amber Heard sa mu pokúšala dovolať znovu. Telefón vraj už nezodvihol.

Herec Johnny Depp na zábere spred londýnskeho... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Herec Johnny Depp na zábere spred londýnskeho súdu v pondelok 13. júla. Herec Johnny Depp na zábere spred londýnskeho súdu v pondelok 13. júla.

Ešte šokujúcejšie však znie výpoveď bývalej asistentky samotnej Heardovej, ktorá pre ňu pracovala v rokoch 2012 až 2015. Tá tvrdí, že hollywoodska herečka si privlastnila jej vlastný tragický príbeh znásilnenia, s ktorým sa jej zdôverila. Asistentka Kate James sa stala obeťou násilného sexuálneho aktu v mladosti.

„Amber použila príbeh o znásilnení vo svedeckej výpovedi. Opakuje podrobnosti znásilnenia, ktoré sa mi stali presne pred 26 rokmi. Akurát ho zmenila na svojej vlastný príbeh a použíla ho pre vlastné ciele,“ komentovala na súde Kate James. „Som obeťou sexuálneho zločinu a je veľmi veľmi vážne zneužívať pozíciu takejto obete, ak ňou naozaj nie ste,“ uviedla tiež podľa britskej tlače.

Napriek tomu, že tieto informácie nestavajú hviezdu do dobrého svetla, pred novinárov a fotografov vystupuje Heard s úsmevom a srdečne im máva pred budovou súdu. Očakáva sa, že proces by mal byť ukončený do necelých dvoch týždňov.

Záber na herca Johnnyho Deppa, ktorý sa objavil... Foto: SITA/AP
Britain Johnny Depp Záber na herca Johnnyho Deppa, ktorý sa objavil v rámci súdneho procesu v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Johnny Depp #Amber Heard #znásilnenie #klamstvo #šok #detaily

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...