Starostlivý otec! Divoch McGregor tasil svaly, hodinky za 600-tisíc nechal doma

Najprv prekvapil ohlásením konca kariéry a teraz sa zápasník Conor McGregor predvádza ako vzorový tatko. Ale potetované svaly pri tom, samozrejme, nechýbajú.

19.07.2020 00:00
debata (1)
Zápasník Conor McGregor so svojou dcérkou na... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Zápasník Conor McGregor so svojou dcérkou na zábere z pláže vo Francúzsku. Zápasník Conor McGregor so svojou dcérkou na zábere z pláže vo Francúzsku.

Tridsadvaročného írskeho rodáka, ktorý má na konte množstvo škandálov pre bitky, ale aj vulgárne či nediplomatické vyjadrenia, zachytili objektívy vo Francúzsku. Tamojšia riviéra je momentálne horúcim centrom turizmu a mieria tam aj mnohé celebrity, ktorým koronakríza zhatila plány na cestovanie za oceán.

Zápasník Conor McGregor sa objavil na tamojšej pláži a nebol sám, spoločnosť mu totiž robila jeho životná partnerka Dee aj ich malá dcérka Croia. McGregor sa správal ako starostlivý tatko, na dievčatko dohliadal, dvíhal ho na ruky a zabával sa s ním.

Pri tom všetkom sa však nedali prehliadnuť ani jeho farebné šortkové plavky, ktoré patrične nechali vyniknúť jeho drobnú, no svalnatú figúru. McGregor si na Francúzskej riviére oslávil aj svoje narodeniny, pričom sa nezabudol na Instagrame popýšiť darčekmi, ktoré dostal od najbližších, ale zjavne aj od bohatých partnerov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Sám sebe pre radosť si potom kúpil skutočne luxusný model hodiniek z produkcie výrobcu Jacob & Co. Ide o model Astronomia Casino, ktorého hodnota je údajne 620-tisíc dolárov. Na pláži však podľa záberov paparazzov vidieť, že luxusný model nechal v trezore.

Bitkár nebude prvou „celebritou“, ktorá si mohla podobný kúsok dovoliť. Začiatkom roka si hodinky Jacob & Co. zaobstaral aj raper Drake. McGregor má s ním vášeň v luxusných hodinkách zjavne spoločnú. Podľa denníka The Sun má hodnota zbierky hodiniek, ktorú McGregor vlastní, hodnotu viac ako milión libier. Okrem najnovšieho kúska sa v nej nachádzajú aj modely od značiek ako Rolex, Audemars Piguet či Patek Philippe.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #luxus #hodinky #rodičovstvo #Conor McGregor

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...