Kate a William síce na kráľovskej svadbe chýbali, na nevestu Beatrice však nezabudli

Piatková prekvapivá svadba princeznej Beatrice a jej manžela Edoarda Mapelliho Mozziho sa síce uskutočnila bez prítomnosti médií, bez odozvy ostatných členov britskej kráľovskej rodiny však nezostala.

20.07.2020 12:15
debata

Hoci s istým oneskorením, ale predsa, sa o slovo prihlásil princ William s manželkou, rovnako ako aj princ Charles s vojvodkyňou Camillou.

O svadobné fotografie princeznej Beatrice a... Foto: SITA/AP, Benjamin Wheeler
Beatrice O svadobné fotografie princeznej Beatrice a Edoarda Mapelliho Mozziho sa postaral Benjamin Wheeler.

Vnučka britskej kráľovnej Alžbety II. a realitný magnát sa zosobášili v piatok počas súkromného obradu v Kráľovskej kaplnke všetkých svätých na hrade vo Windsore. Svadba britskej princeznej Beatrice a milionára Edoarda Mapelliho Mozziho sa mala pôvodne uskutočniť 29. mája, pre korovakrízu však museli mladomanželia počkať na náhradný termín.

Dva dni po svadbe sa s blahoželaním prihlásili princ William s manželkou, mladomanželom poslali odkaz cez Instagram-Stories na svojej oficiálnej stránke. „Srdečné blahoželanie Jej výsosti, princeznej Beatrice a pánovi Edoardovi Mapelli Mozzimu, ktorí sa v piatok počas malej, súkromnej ceremónie v Kráľovskej kaplnke všetkých svätých na hrade vo Windsore, zosobášili.“ K blahoželaniu pridali aj oficiálne fotografie, ktoré Buckinghamský palác zverejnil v nedeľu. Postaral sa o ne fotograf Benjamin Wheeler.

S blahoželaním sa prihlásili princ William s... Foto: Instagram/kensingtonroyal
kate S blahoželaním sa prihlásili princ William s manželkou, mladomanželom poslali odkaz cez Instagram-Stories

Keďže princ Harry s manželkou Meghan prestali Instagram „sussexroyal“ používať v marci, oficiálne správy sa na ňom už neobjavujú. Ako však informuje magazín Magazin Town & Country, manželia zaslali z Kalifornie srdečné želania čerstvým manželom iným spôsobom, osobnejším.

O slovo sa prihlásil aj princ Charles s manželkou Camillou – išlo však len o stručné a zdvorilé želanie všetkého dobrého so zverejnenou svadobnou fotografiou nevesty Beatrice s manželom.

Na svadbe bola prítomná aj Alžbeta II. spolu s manželom, princom Philipom a blahoželanie sa objavilo aj na Instagrame Buckinghamského paláca.

O svadobné fotografie princeznej Beatrice a...
O svadobné fotografie princeznej Beatrice a...
+1Buckinghamský palác zverejnil svadobné...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #kráľovská svadba #princezná Beatrice

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...