Expartnerka mladého Beckhama o jeho zásnubách: Toto povedala na plné ústa!

Pred pár dňami obehli svet správy o tom, že najstarší syn Davida Beckhama Brooklyn sa zasnúbil. Hoci má len 21 rokov, zoznam jeho expriateliek je bohatý. Jedna z nich prehovorila.

21.07.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Don’t let him treat you like that Baby Girl - You deserve better ❤️You are a .

Príspevok, ktorý zdieľa @ lexypanterra,

Bývalá partnerka celebritného synčeka a ašpirujúceho fotografa Lexy Panterra si myslí, že Brooklyn je na zásnuby ešte nezrelý. Tridsaťročná hip-hopová umelkyňa sa so synom Victorie a Davida Beckhamovcov zoznámila na festivale Coachella v roku 2017. Randili spolu niekoľko mesiacov, no potom sa rozišli.

„Nechcem hovoriť o tom, čo bolo dôvod rozchodu. Nechcem byť na neho tvrdá. Môžem povedať, že veľká vzdialenosť medzi nami bol určite faktor,“ uviedla pre The Sun hip-hoperka. Potom sa však rozhovorila omnoho viac.

„Bol to vzťah, ktorý som nemohla brať vážne, ak mám byť úprimná. Vekový rozdiel bol pomerne kľúčový. Okamžite dokážete povedať, že je trochu nezrelý,“ komentovala pre britský bulvár. „Bol všetkým, čo si pod pojmom mladý muž dokážete predstaviť. Niekedy ešte viac než to. Občas vás to až znechutilo,“ pokračovala tridsiatnička, ktorú vraj šokovali správy o Beckhamových zásnubách s herečkou Nicolou Peltzovou.

Brooklyn Beckham na archívnom zábere z roku 2018. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Brooklyn Beckham na archívnom zábere z roku 2018. Brooklyn Beckham na archívnom zábere z roku 2018.

„Rozhodne na to nie je pripravený. Je veľmi mladý a nezrelý,“ vyhlásila expartnerka. „Neviem, prečo sa musí zamilovať každých päť minút. V jeho vzťahoch nie je žiadna konzistentnosť. Každý druhý mesiac má nejakú inú babu, takže je prekvapujúce, že niečo takéto chce skúsiť,“ uviedla ešte na margo celebritných zásnub. Brooklyn Beckham jej slová nekomentoval. V minulosti bola jeho partnerkou napríklad aj modelka Hana Cross, speváčka Madison Beer či herečka Chloe Moretz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #expartnerka #Brooklyn Beckham

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...