Nežný záber so synčekom! Mama Cibulková po mesiaci ukázala Jakubka

Od júnového pôrodu sa bývalá tenistka Dominika Cibulková stihla už vrátiť do spoločenského aj "instagramového" života. Záberov so synom Jakubom však nezdieľa až tak veľa.

21.07.2020 00:00
debata (2)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Our kind of afternoon nap these days.. ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Aj preto príjemne prekvapila momentka z uplynulého víkendu, na ktorej sa 31-ročná mamička túli ku svojmu synovi Jakubovi počas popoludňajšej siesty. Spoločnosť im robí jeden z Cibulkovej štvornohých miláčikov, ktorý sa zamotal k spokojnej rodinnej dvojici do deky.

„Náš spôsob popoludňajšieho spánku v týchto dňoch,“ napísala k záberu Cibulková, ktorá počas uplynulých týždňov stihla už naozaj všeličo. Napríklad aj návštevu Prahy, kam dostala pozvanie od známej superluxusnej hodinárskej značky.

Spoločne s manželom Michalom a synom teda vyrazili k našim českým susedom a absolvovali jednu z prvých spoločenských akcií po tehotenstve a aj po karanténe.

Cibulková nie je jedinou slávnou mamou, ktorá tento rok rodila. A tiež nie je jedinou dámou, ktorá by sa delila o zábery zo súkromia. Materinskú lásku zachytenú objektívom nájdu v týchto dňoch na Instagrame aj fanúšikovia Ivany Gáboríkovej či Moniky Bagárovej.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #syn #Instagram #Dominika Cibulková

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...