Šťastná a zasnúbená! Demi Lovato ukázala prsteň, toto je muž jej života

Speváčka Demi Lovato prekonala minulý rok náročné chvíle, keď sa po predávkovaní znovu po rokoch ocitla na odvykacej kúre. Ale dnes je opäť šťastná a podľa posledných správ aj zasnúbená.

23.07.2020 12:41
debata (2)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When I was a little girl, my birth dad always called me his “little partner” - something that might’ve sounded strange without his southern cowboy like accent. To me it made perfect sense. And today that word makes perfect sense again but today I’m officially going to be someone else’s partner. @maxehrich - I knew I loved you the moment I met you. It was something I can’t describe to anyone who hasn’t experienced it firsthand but luckily you did too.. I’ve never felt so unconditionally loved by someone in my life (other than my parents) flaws and all. You never pressure me to be anything other than myself. And you make me want to be the best version of myself. I’m honored to accept your hand in marriage. I love you more than a caption could express but I’m ecstatic to start a family and life with you. I love you forever my baby. My partner. Here’s to our future!!!! ❤️ Ps. THANK YOU @angelokritikos FOR HIDING BEHIND ROCKS AND CAPTURING THE ENTIRE THING!!! I love you boo!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato),

Americká hudobná hviezda ohlásila svoje zásnuby na Instagrame. Mužom, ktorý ju požiadal o ruku, je speváčkin partner Max Ehrich. Dvojica sa začala stretávať ešte pred začiatkom karantény súvisiacej s koronavírusom a celý čas v karanténe strávili spoločne. Údajne sú podľa zdrojov z blízkeho okolia nerozluční.

Dvadsaťsedemročná speváčka a o dva roky starší herec Ehrich zverejnili na Instagrame sériu záberov z pláže, na ktorých vyzerajú naozaj zamilovane. „Keď som bola malé dievčatko, môj otec ma zvykol volať malý partner, čo môže bez znieť zvláštne, ak si odmyslíte ten južanský kovbojský akcent. Ale pre mňa to vždy malo perfektný zmysel. A dnes to slovo má zmysel znovu, oficiálne budem partnerom niekoho iného,“ komentovala zábery Demi Lovato a pripojila vyznanie lásky.

„Vedela som, že ťa milujem v momente, keď som ťa stretla,“ napísala Lovato pre Ehricha. Ten pre zmenu na svojom profile na Instagrame vyhlásil, že „nemôže byť vďačnejší za to, že boh spojil ich cesty dohromady“.

Lovato dostala od herca aj zásnubný prsteň, ktorý zdobí obrovský diamant. O termíne svadby sa zatiaľ nehovorí, dvojicu však pristihli paparazzovia v reštaurácii Nobu v Los Angeles, kam vyrazili osláviť šťastnú udalosť.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Instagram #Demi Lovato #Max Ehrich

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...