Známa moderátorka prekvapila selfie z bazéna a potom... ukázala nádhernú vilu

Americkú moderátorku Marthu Stewartovú mal svet dlho spojenú s jej burzovým podvodom, ktorý sa skončil odsúdením a pobytom vo väzení. Ani po tomto prečine však nezostala na mizine.

24.07.2020 00:00
debata

Dnes 78-ročná moderátorka sa s úspechom vrátila do sveta šoubiznisu a jej kariéra opäť nabrala na obrátkach. Dokonca aj pred blížiacou sa osemdesiatkou nezaháľa. Iba pred pár dňami sa však podelila Stewart so svojimi priaznivcami o zábery z Hamptons, kde má postavenú luxusnú vilu. Zverejnila selfie z bazéna.

Pomerne detailný záber na televíznu osobnosť, ktorá si užíva vychladený bazén na dvore svojho pozemku, prekvapil mnohých jej kolegov aj americké médiá. Nielen tým, že ide o momentku z bazéna, ale aj faktom, že Martha Stewart na fotografii vyzerá úžasne. A dokonca trochu lascívne. Fotku dokonca napodobnila známa moderátorka a Stewartovej mladšia kolegyňa Chelsea Handler, ktorá Stewartovej zložila poklonu.

„Som tu, aby som absolvovala hodinu plávania s Marthou Stewartovou! Ak budem takto dobre vyzerať v 78 rokoch, dajbože, nech mám bazén, aby som sa mala kde ukázať,“ napísala s humorom.

Fanúšikov 78-ročnej celebrity však zjavne zábery z bazéna navnadili a boli zvedaví. Martha Stewart dostala množstvo otázok o svojej nehnuteľnosti v Hamptons a tak sa podelila aj o fotografie svojej nehnuteľnosti či krásnej záhrady a celého bazéna (preklikáte si ich šípkou v odkaze z Instagramu).

Martha Stewart sa tiež pochválila tým, že väčšinu rastlín, ktoré ľudia vidia, zasadila sama a starala sa o ne posledných tridsať rokov. „Je pekné vidieť, ako stromy zmohutneli a rastliny sa pekne usadili,“ komentovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #vila #moderátorka #selfie #Martha Stewart

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...