Tak predsa! Cameron Diaz sa rozhovorila o svojom 6-mesačnom poklade

Čo slávna hollywoodska hviezda prezradila o svojej dcérke Raddix?

24.07.2020 00:00
Cameron Diaz Foto: ,
Herečka Cameron Diaz na archívnej snímke.
debata

Na informácie o svojej malej dcérke je herečka Cameron Diaz pomerne skúpa, na svojom Instagrame nezverejňuje ani jej fotografie. Z času na čas však slávna blondínka predsa len niečo o svojom poklade prezradí. Urobila tak aj v šou moderátora Jimmyho Fallona. Čo teda o svojej 6-mesačnej Raddix povedala?

„Je to božské. Každý jeden deň prináša ohromné pokroky… a ona nie je už tým bábätkom, ktorým bola včera. Včerajšok je jednoducho preč, dnes je nový deň a zajtra príde ďalší a ona je celkom iné dieťa,“ opísala šťastná mama.

Niekdajšia hviezda filmov ako Charlieho anjeli, Maska či Niečo na tej Mary je žije momentálne najmä pre svoju rodinu. A pre svoju dcérku. „Je úžasné sledovať tento vývoj a byť jeho súčasťou. Je to neuveriteľné. Benjimu a mne sa stala tá najlepšia vec, aká sa stať mohla. Sme takí šťastní.“

47-ročná slávna blondínka a jej 40-ročný manžel, muzikant Benji Madden, sa stali rodičmi koncom decembra, dcérku im porodila náhradná matka. Ich dcérka Raddix Chloe Wildflower Madden prišla na svet 30. decembra v Los Angeles. Cameron Diaz sa za muzikanta Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte vydala v roku 2015.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cameron Diaz #Benji Madden

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....