Drony, helikoptéry aj foto Archieho na dvore: Meghan a Harry zúria a idú sa súdiť!

Vojvodkyňa Meghan a jej manžel, princ Harry sa údajne plánujú súdiť s nemenovaným vydavateľstvom. Dôvodom má byť narušenie súkromie ich vlastného syna Archieho.

24.07.2020 11:26
princ Harry, vojvodkyňa Meghan Foto: ,
Zábery vojvodkyne Meghan a jej manžela, princa Harryho počas ich posledného pobytu v Londýne.
debata

Ako uvádza portál TMZ.com, podľa jeho informácií celebritný pár poriadne rozzúril fakt, že súkromie ich syna bolo narušené priamo na pozemku ich luxusnej nehnuteľnosti, ktorú si vybrali na život za veľkou mlákou. Údajne mala vzniknúť séria záberov, ktorá zachytáva chlapčeka priamo na dvore nehnuteľnosti a to aj napriek tomu, že „kráľovskí“ rodičia urobili množstvo opatrení na ochranu súkromia – vrátane špeciálneho sieťovaného plota, ktorý by zabránil tvorbe záberov spoza oplotenia pozemku.

Hoci zábery syna Archieho sa zatiaľ neobjavili v žiadnom médiu, slávni rodičia dostali informáciu, že sa s takýmito zábermi plánuje obchodovať a dostala sa ku nim aj ukážka týchto fotografií. Na ich základe podali žalobu na súd ešte predtým, než sa zábery dostanú na verejnosť.

V dokumentoch, ktoré získal portál TMZ a ktoré podal na súde právnik celebrít Michael Kump, odídení členovia britskej kráľovskej rodiny tvrdia, že fotografie sa predávajú s tým, že boli vyhotovené počas výletu rodiny v Malibu. To však podľa Harryho a Meghan je lož, pretože ich syn Archie nebol nikde na verejnosti, odkedy sa rodina presťahovala do Los Angeles. Nemenovaný autor fotografií podľa nich zámerne klame o mieste zhotovenia záberov, pretože vie, že „nevyžiadané fotografie malého dieťaťa v súkromí jeho domova sú absolútne nezákonné“.

V dokumentoch, ktoré sa ocitli na súde, sa tiež uvádza, že rodina čelí v USA skutočnému náporu a vpádom bulvárnych médií a fotografov do súkromia. Nad ich pozemkom sa niekedy aj trikrát denne preháňajú drony, ktorých úlohou je zachytiť dianie v priestoroch luxusného obydlia. Rovnako sa o to snažili už viackrát aj helikoptéry s paparazzmi.

Harry a Meghan sa v januári tohto roka rozhodli vzdať časti kráľovských povinností (aj výhod) ako členovia britskej kráľovskej rodiny a ich rozhodnutie vyvolalo všeobecný rozruch a údajne aj sklamanie samotnej kráľovnej Alžbety II. Rodina sa z Veľkej Británie presunula do USA, kde ešte na jar hľadala vhodnú nehnuteľnosť na bývanie a odštartovala niekoľko charitatívnych projektov. Upozornenia, že ich v USA čaká peklo s tamojším bulvárom a paparazzmi, zjavne nezastavilo vojvodu a vojvodkyňu zo Sussexu pred týmto krokom. Výsledok sa dá vidieť aj v týchto dňoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #súd #žaloba #fotografia #vojvodkyňa Meghan #princ Archie

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...