Laurinová sa 50-ky báť nemusí! Aha, aká je kočka. Môže konkurovať svojej dcére

Známe české tváre sa nechali vidieť na podujatí televízie Prima, ktoré sa konalo pred pár dňami v Prahe.

27.07.2020 00:00
debata

Medzi hosťami nechýbala ani herečka Sabina Laurinová, ktorá je dlhoročnou tvárou televízie. Je hviezdou sledovaného seriálu Modrý kód, koncom augusta sa objaví aj ako jedna z hlavných tvárí seriálovej novinky s názvom Sestričky Modrý kód.

Sabina Laurinová s dcérou Valentýnou na... Foto: Profimedia
Sabina Laurinová Sabina Laurinová s dcérou Valentýnou na podujatí televízie Prima.

Pred objektívmi fotografov sa herečka striedala s ďalšími známymi tvárami televízie ako Eva Perkausová, Roman Šebrle, Adéla Gondíková, Roman Skamene a mnohými ďalšími. Okrem hereckých kolegov si však po boku známej blondínky, ktorá v apríli oslávila 48. narodeniny, zapózovala aj jej dcéra Valentýna. 18-ročná slečna sa usmievala po boku slávnej mamy. Ako vidieť, z blondínky sa stala tmavovláska – ešte pred pár mesiacmi mala totiž Valentýna podobnú farbu vlasov ako jej mama. Otcom peknej študentky je český spevák Pepa Vojtek. Okrem Valentýny vychováva sympatická česká hviezda aj mladšiu dcéru Maju (11).

Obe dámy na podujatie dorazili v čiernej – takmer 50-ročná Laurinová mala na sebe šaty na tenučkých ramienkach so štedrým výstrihom. Niekdajšia slávna predstaviteľka rozprávkových princezien sa rokmi takmer nemení a zostáva verná aj svojmu účesu.

Sabina Laurinová v seriáli Modrý kód. Foto: Prima
Sabina Laurinová Sabina Laurinová v seriáli Modrý kód.

Obľúbená herečka pred časom priznala, že je rada, že sa po nútenej prestávke spôsobenej koronakrízou mohla vrátiť pred kamery. Doma si totiž počas dvoch mesiacov pauzy užila všetky možné úlohy. „Bola som kuchárka, upratovačka a učiteľka. A to bolo asi to najhoršie. Nie som si istá, či sa nám doteraz podarilo nájsť systém. Klobúk dolu všetkým rodičom, ktorí to s deťmi zvládali, navyše, ak mali prácu,“ opísala hviezda seriálu Modrý kód.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sabina Laurinová

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...