Ďalšie tajomstvo Gwyneth Paltrowovej! Táto žena ju vraj naučila orálny sex

Herečka Gwyneth Paltrow sa rozhodne neschová do kúta, keď príde reč na sexuálne témy. Konieckoncov, so sexuálnym šťastím dokonca podniká. Nedávno však prezradila doslova pikantnú informáciu.

25.07.2020 14:00
debata (1)
Herečka Gwyneth Paltrow na výročnom vyhlásení... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Gwyneth Paltrow Herečka Gwyneth Paltrow na výročnom vyhlásení cien ELLE Women in Hollywood Celebration. V šatách Bottega Veneta.

Držiteľka Oscara totiž odtajnila v nedávnom podcaste, ako získavala svoje posteľové skúsenosti. A dokonca uviedla meno ženy, ktorá ju vraj naučila, ako má správne uspokojiť muža orálne. Reč je o Sheryl Berkoffovej, ktorá je manželkou herca Roba Lowa.

Ako Paltrow veľmi otvorene priznala, stretla Berkoffovú v čase, keď ona mala len 16 rokov a Sheryl pracovala ako vizážistka na jednom z filmov Paltrowovej mamy – herečky Blythe Dannerovej. „Stretla som ju a začala byť ňou doslova posadnutá,“ vyhlásila v podcaste hviezda.

Herec Rob Lowe a jeho manželka Sheryl Berkoff. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Rob Lowe a jeho manželka Sheryl Berkoff. Herec Rob Lowe a jeho manželka Sheryl Berkoff.

„V prvom rade, v tom čase randila s Keanu Reevesom, čo bol môj celebritný idol. A bola fakt cool. Vedela, že kradnem cigarety a vždy si šla so mnou zapáliť za karavan mojej mamy. Naučila ma ako správne chlapa vyfajčiť a skrátka všetok tie ‚sheryl veci‘. Zbožňovala som ju za to. Mala som pocit, že to je tá najsprávnejšia baba na svete,“ komentovala v podcaste dvojnásobná mama.

Toto všetko sa zomlelo na konci 80-tych rokov, no už začiatkom deväťdesiatych sa Sheryl Berkoff rozhodla pre pokojnejší a rodinný život. Údajne ešte v čase, keď sa kamarátili s Gwyneth Paltrowovou, stretla herca Roba Lowa a zahorela k nemu láskou.

Dvojica sa zosobášila v roku 1991, dodnes sú spolu a dnes 59-ročná Sheryl Berkoff je matkou dvoch synov. Čo povedala na odhalenie svojej dávnej tínedžerskej kamošky Gwyneth z mladosti, však jasné nie je. Ale za toľko úprimnosti, navyše v médiách, asi vďačná nebola.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #tajomstvo #sexuálna aktivita

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...