V auguste oslávi vojvodkyňa Meghan narodeniny! Toto požaduje od pozvaných hostí

4. augusta oslávi manželka princa Harryho 39. narodeniny.

26.07.2020 13:00
Meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan na archívnej snímke.
debata (1)

A pri tejto príležitosti plánuje vojvodkyňa Meghan usporiadať párty pre priateľov. Ako informuje Daily Mail, mama ročného Archieho by chcela oslavovať mimo Los Angeles a ich honosnej vily, ktorá stojí v prominentnej oblasti „Beverly Ridge“. A hoci rozloha vily aj pozemku (dom stojí na pozemku s výmerou 89 000 štvorcových metrov) by umožnili hostiť aj niekoľko desiatok ľudí, vojvodkyňa má iné plány. V hľadáčiku má Montecito v Santa Barbare, kde žije slávna moderátorka a priateľka vojvodkyne, Oprah Winfrey.

Ako informuje Daily Mail, jedna z priateliek vojvodkyne Meghan prezradila, že všetci pozvaní hostia musia absolvovať rýchlotesty na covid-19. Na párty sa má zúčastniť len hŕstka ľudí vzhľadom na fakt, že USA a Kalifornia zvlášť ešte stále bojuje so zúriacou pandémiou koronavírusu. Ako cituje spomínaný denník svoj zdroj: „Meghan sa nechce správať nezodpovedne a niečo zanedbať.“

Minulý rok oslávila Meghan ako čerstvá mama syna Archieho svoje narodeniny v kruhu rodiny vo Frogmore Cottage. Začiatkom roka však dala trojčlenná rodinka zbohom Británii a za svoj nový domov si zvolila Los Angeles. Meghan a Harry si prenajímajú vilu od bohatého producenta a herca Tylera Perryho, ktorá sa ukrýva v Hollywood Hills, vo štvrti slávnych a bohatých. Ide o vilu postavenú na rozľahlom pozemku – nehnuteľnosť navrhnutá v toskánskom štýle v sebe ukrýva 12 kúpeľní a osem spální.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....