Takto prezidentku Zuzanu Čaputovú často nevidieť! Z elegantnej dámy je turistka

Prezidentka Zuzana Čaputová pozdravila Slovákov z dovolenky.

27.07.2020 08:37
debata (69)

Dovolenkuje na Slovensku! Prezidentka Zuzana Čaputová si za miesto letného relaxu zvolila Vysoké Tatry, podobne, ako mnohí Slováci. Situácia s ochorením covid-19 nie je vo svete priaznivá, preto sa ponúka možnosť tento rok spoznávať najmä kúty našej krajiny. Prezidentku Čaputovú zlákala letná turistika. Slovákom sa prihovorila prostredníctvom facebooku, zábery zverejnila aj na Instagrame.

„Pozdravujem z dovolenky v Tatrách. Toľko krás a zaujímavých miest máme doma. Stále je dôvod, prečo sa sem vracať, stále je čo objavovať. Skvelí ľudia a nádherná príroda. Vážme si ju, rešpektujme a chráňme. Aké krásy Slovenska plánujete cez leto navštíviť?“ Pridala niekoľko fotografií, záberom z Tatier sa pochválil aj partner Zuzany Čaputovej, ekologický aktivista Juraj Rizman.

Elegantné modely šiat tak nechala Zuzana Čaputová doma a na záberoch sa ukázala tak, ako ju často nevidieť – v pohodlnom turistickom oblečení. Pózovala spolu s dcérami, Emou a Leou, takisto s partnerom Jurajom Rizmanom, s ktorým sa ukázala už na viacerých podujatiach. Napríklad pred dvoma týždňami si dvojica vychutnala kultúrne podujatie, kedy ruka v ruke navštívili divadelné predstavenie Herečky. To herci odohrali v priestoroch Zichyho paláca. Následne ich prezidentka pozdravila a poďakovala za skvelý zážitok.

© Autorské práva vyhradené

69 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Vysoké Tatry #Zuzana Čaputová

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...