Uf! Tieto slová z úst krásnej Megan Foxovej jej manžela zabolia

O svojej novej láske sa herečka Megan Fox rozhovorila v podcaste.

27.07.2020 13:00
Megan Fox Foto: ,
Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green - archívna snímka.
debata

Hoci 35-ročná herečka Megan Fox žila v manželstve s hercom Brianom Austinom Greenom, s ktorým vychovávali tri deti, spriaznenú dušu našla v inom mužovi. Potom, čo ju médiá dávali dohromady s raperom Machine Gun Kellym, napokon vyšla s pravdou von. S o 5 rokov mladším spevákom sa už začala ruka v ruke objavovať aj na verejnosti.

O svojej láske sa Fox aktuálne rozhovorila v podcaste „Give Them Lala … With Randall“ a slová, ktoré vyslovila, zrejme jej manžela, Briana Austina Greena (47), nepotešia. S raperom sa herečka stretla počas nakrúcania filmu „Midnight in the Switchgrass“ a ako opísala, bolo to ako blesk z jasného neba. „Bola som si istá, že po tomto stretnutí sa prihodí niečo šialené, ale nevedela som presne, čo. Cítila som to hlboko v mojej duši.“

Pobláznenie získalo veľmi rýchlo na intenzite. „Okamžite som vedela, že on je mojou spriaznenou dušou. Vlastne si myslím, že sme dve polovice jednej duše. A presne to som mu aj povedala, pretože som to pocítila takmer okamžite,“ dodala v podcaste. Svojho manžela a tri spoločné deti v podcaste nespomenula.

Fox s Greenom začali randiť v roku 2004 a následne sa zasnúbili. Zrušenie zásnub prišlo v roku 2009, no už nasledujúci rok boli znovu spolu a dokonca sa zosobášili počas intímneho obradu na pláži. V roku 2015 požiadala Megan Fox o rozvod, ale toto podanie nakoniec aj zrušili. Partneri sa k sebe vrátili, majú spolu troch malých synov. Ako sa ich vzťahy vysporiadajú, ukáže budúcnosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Megan Fox

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...