Princezná Beatrice je fakt iná! Jej svadobná cesta? Súkromné lietadlo a luxusný ostrov nečakajte

Vnučka kráľovnej Alžbety II. a realitný magnát Edoardo Mapelli Mozzi si už vychutnávajú svadobnú cestu. Ale inak, než si predstavujete.

28.07.2020 00:00
Beatrice Foto: ,
Buckinghamský palác zverejnil svadobné fotografie princeznej Beatrice a jej manžela Edoarda Mapelliho Mozziho.
debata

Zdá sa, že britská princezná Beatrice (31) sa vydala celkou inou cestou iné kráľovské nevesty či čerstvo zosobášené kráľovské páry. Možno sa pod jej plány podpísala situácia s ochorením covid-19 vo svete, možno si sympatická princezná zvolila v tomto smere inú cestu z vlastného presvedčenia.

Po tajnej svadbe, ktorá sa konala 17. júla v Kráľovskej kaplnke všetkých svätých na hrade Windsor a zúčastnilo sa jej 20 hostí, sa v nízko-rozpočtovom duchu nesie aj svadobná cesta novomanželov. Žiadne súkromné lietadlá či luxusné vily na privátnych ostrovoch – Beatrice a Edoardo si zvolili inú oslavu ich manželstva.

O svadobné fotografie princeznej Beatrice a...
O svadobné fotografie princeznej Beatrice a...
+1Buckinghamský palác zverejnil svadobné...

Ako informujú britské médiá, medzi inými Daily Mail, čerství manželia prežívajú medové týždne vo Francúzsku. Zaľúbenci sa zbalili a vyrazili na last-moment výlet malým autom do Francúzska. Turisti ich už videli, ako si užívajú jazdu popri pobreží na juhu Francúzska. „Beatrice a Edoardo sa namiesto plánovania tradičnej svadobnej cesty spontánne rozhodli pre výlet autom do Francúzska. Sú párom, ktorí stojí oboma nohami na zemi,“ cituje Daily Mail zdroj z okolia dvojice.

Bratranec princeznej Beatrice, princ William, napríklad svoju svadobnú cestu poňal inak, o čosi luxusnejšie. 10-dňový pobyt prežil s manželkou Kate v roku 2011 na súostroví Seychely v luxusnom rezorte ponúkajúcom domy na prenájom. Cena za jednu noc sa vyšplhala na 4 600 eur.

Princezná Beatrice a Mapelli Mozzi, ktorý je niekoľkoročným priateľom jej rodiny, tvoria pár od jesene 2018. Ich svadba sa mala pôvodne uskutočniť 29. mája, ale pre pandémiu ju napokon odložili na júl. Princezná Beatrice je dcéra princa Andrewa a jeho bývalej manželky Sarah Ferguson. Je deviata v poradí na britský kráľovský trón.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadobná cesta #princezná Beatrice

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...