Slávny Fittipaldi stojí v Čechách pred kamerou! Peknú manželku doma nenechal, pozrite sa na ňu

Niekdajší jazdec F1, brazílsky rodák Emerson Fittipaldi (73), sa aktuálne postavil pred filmové kamery u našich českých susedov.

28.07.2020 11:30
debata (1)

Rozšíril tím filmovej novinky „Stáří není pro sraby“, v ktorej si zahrá jednu z menších rolí. Spolu so 73-ročným pretekárom do českej metropoly dorazila aj jeho manželka a dve spoločné deti.

Emerson Fittipaldi s manželkou a deťmi v Prahe,... Foto: Profimedia
Emerson Fittipaldi Emerson Fittipaldi s manželkou a deťmi v Prahe, pretekár sa postavil pred kamery pripravovanej komédie "Stáří není pro sraby".

Fittipaldi spolu s českými hercami ako Jiří Krampol či Tomáš Matonoha natáčal scény v „Praga Aréně“, kde si zajazdili na motokárach. So slávnym pretekárom si následne chceli zapózovať všetci prítomní členovia filmového tímu. Fittipaldi s tým nemal problém.

Počas nakrúcania rodákovi zo Sao Paula robila spoločnosť jeho manželka, Rossana Fanucchi. Pekná čiernovláska je jeho treťou manželkou, pred oltár sa pár postavil v roku 2012, po jedenástich rokoch randenia. Párik má dve spoločné ratolesti – aj tie s rodičmi navštívili Prahu – syna Emersonona, ktorý sa narodil v roku 2007 a dcéru Viktóriu, ktorá prišla na svet v roku 2012. Celkovo je Fittipaldi sedemnásobným ot­com.

Emerson Fittipaldi s manželkou Rossanou v roku... Foto: SITA/AP, NOUSHA SALIMI
Emerson Fittipaldi Emerson Fittipaldi s manželkou Rossanou v roku 2010.

V spomínanej komédii režiséra Tomáša Magnuska stvárňuje hlavú rolu 82-ročný herec Jiří Krampol. Jeho partnermi pred kamerou sú Rudolf Hrušínský ml., Luděk Sobota a Jan Přeučil. Aj nakrúcanie filmovej novinky ovplyvnil koronavírus, termín jej dokončenia sa posunul o niekoľko mesiacov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Emerson Fittipaldi #Jiří Krampol

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....