Mária Čírová je už trojnásobnou mamou! Meno synčeka prekvapí

K synovi Hugovi a dcérke Zoe tak pribudol v utorok súrodenec.

28.07.2020 09:56
debata (5)

Speváčka Mária Čírová sa dočkala, na svet priviedla svojho tretieho potomka. Chlapček dostal meno Ruben, o radosť sa čerstvá trojnásobná mamička podelila aj s fanúšikmi na Instagrame. „Ruben Kachút vitaj medzi nami. Chlapček náš, snívali sme o tebe, predstavovali sme si ťa a teraz si už náš! Piaty člen našej rodiny.“ Zároveň Mária zverejnila fotografiu so synčekom v náručí, do objektívu sa spokojne usmieva aj jej manžel, Maroš Kachút.

Súrodenec tak pribudol k synovi Hugovi a dcérke Zoe. Ako pred pár týždňami prezradila pre Pravdu, tretie tehotenstvo prežívala inak ako dve predošlé. "Musím sa priznať, že v tomto období vnímam všetko oveľa intenzívnejšie, čo sa detí a starostlivosti o ne týka. Pred desiatimi rokmi, keď som bola tehotná prvý raz, som veci okolo tehotenstva až tak veľmi neriešila ako teraz,“ zaspomínala si. Prvého potomka porodila Mária Čírová ako 20-ročná.

31-ročná Čírová sa za hudobníka a hudobného producenta Maroša Kachúta, otca jej ratolestí, vydala v lete 2017, po deväťročnom vzťahu. Svoje „áno“ si povedali v Nitre pred viac ako stovkou pozvaných hostí.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Mária Čírová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....