Tento rok Pitt-Aniston rozvírili vášne, ale... Ak by im to vyšlo, oslavovali by 20. výročie

29. júla 2000 si v Malibu pri západe slnka povedali svoje "áno" Jennifer Aniston a Brad Pitt. Ak by im to vyšlo, v stredu by oslavovali 20-výročie sobáša.

29.07.2020 00:00
Brad Pitt a Jennifer Aniston Foto:
Brad Pitt a Jennifer Aniston v čase ich manželstva.
debata

Napriek tomu, že ich manželstvo sa v roku 2005 rozpadlo a dlho si k sebe nevedeli nájsť ako exmanželia cestu, po Pittovom rozvode s Angelinou Jolie sa ich vzťahy začali meniť. Až tak, že pred pár mesiacmi, v januári 2020, svitla fanúšikom tohto páru nová nádej – Aniston a Pitt sa objali v zákulisí udeľovania SAG Awards. Záber z tohto okamihu okamžite obletel svet a spôsobil novú vlnu nádejí – dajú sa niekdajší manželia opäť dohromady? Špekulácie na túto tému neutíchajú a pravdou je, že mnohí by ich videli najradšej opäť spolu.

Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si... Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia
Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si navzájom gratulujú v zákulisí cien SAG Awards. Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si navzájom gratulujú v zákulisí cien SAG Awards.

Zatiaľ, čo ich spoločná budúcnosť je nejasná, ich minulosť je popísaná pomerne jasne. V roku 2005 Pitt a Aniston ohlásili odlúčenie. Následne sa začal písať iný príbeh Brada Pitta, po boku slávnej Angeliny Jolie. Manželstvo Pitta s Anistonovou zostalo bez potomkov, ako v minulosti uvádzali americké médiá, bola to práve Aniston, ktorá s materstvom otáľala kvôli kariére. Mamou sa napokon nestala.

Rok 2003 - Brad Pitt a Jennifer Aniston v čase... Foto: SITA/AP, CHRIS PIZZELLO
ANISTON PITT Rok 2003 - Brad Pitt a Jennifer Aniston v čase ich manželstva.

V roku 2011 Pitt o Anistonovej povedal povedal: "Je to vzácny človek. Strávili sme spolu sedem rokov. Nebudem nikomu rozprávať niečo zlé o Jennifer. Je mojím dobrým priateľom,“ zdôraznil herec v minulosti v rannej šou Today.

Jennifer Aniston a Brad Pitt ako čerství...
Brad Pitt a Jennifer Aniston v čase, keď boli...
+7Jennifer Aniston a Brad Pitt na premiére filmu...

V roku 2016 ohlásili prekvapivý koniec manželia Pitt a Jolie, v roku 2018 sa rozišla so svojím maželom, Justinom Therouxom, aj Aniston.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...