Najkrajšia na olympiáde: Oštepárka sa vyzlieka, aby zarobila na šport

O kráse paraguajskej oštepárky Leryn Franco už píše médiá po celom svete hotové chválospevy. Dvadsaťšesťročná športovkyňa, ktorá sa v utorok predstavila v súťaži na štadióne Vtáčie hniezdo, je však aj skúsenou modelkou.

20.08.2008 12:00
Leryn Franco Foto:
Paraguajská oštepárka Leryn Franco priznala, že modelingu sa venuje preto, aby mohla športovať. Byť oštepárkou totiž nepatrí k lacným záležitostiam. A vďaka jej modelingovému džobu si ju môžu fanúšikovia po celom svete vychutnať aj pri podobných záberoch, aké nafotila do kalendára paraguajskej telefonickej spoločnosti Personal.
debata

„Modeling je spôsob, akým si dokážem zarobiť slušné peniaze. Ide o časovo flexibilnú prácu a za chodenie po móle a fotenie dostanete dobre zaplatené. Robím to kvôli športu,“ vysvetlila v jednom z rozhovorov brunetka s uhrančivými očami a pôvabmi, v ktorých sa odrážajú črty juhoamerických indiánskych predkov. Športu a tvrdému tréningu vďačí Leryn za súmernú postavu. Aj preto sa najčastejšie na reklamných záberoch objavuje iba v bikinách. Problém jej to vraj nerobí. „Keď ide o vkusné zábery, neprekáža mi to. Ale mám svoje hranice,“ dodáva športovkyňa.

Hoci na štadióne zďaleka nepatrí Franco k najlepším atlétkam, vďaka fyzickým pôvabom už uspela v súťaži krásy Miss Paraguaj a o pár mesiacov neskôr aj v súťaži o najkrajšiu finalistku v bikinách na Miss Universe. Dôkazom, že takéto tituly sú zaslúžené, sú aj zábery z kalendára, ktorý pred takmer dvoma rokmi nafotila kráska pre paraguajskú telefonickú spoločnosť. No povedzte, nedali by ste jej za také obrázky medailu?

O ďalších kráskach na olympiáde čítajte na peking.pravda.sk

Paraguajská oštepárka Leryn Francová síce v...
Paraguajská oštepárka Leryn Franco patrí k...
+6Exotické indiánske črty, súmerná tvár a...
debata chyba

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....