Tretie rande Harryho s Meghan? Spoločná noc v africkej divočine! Ale luxusne, pozrite sa

Jedno pikantné odhalenie za druhým! Práve tie prináša kniha Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, ktorá vyjde v auguste.

29.07.2020 09:55
Prince Harry a Meghan Markle Foto:
Prince Harry a Meghan Markle na archívnej snímke.
debata (1)

Úryvky z nej sa však už objavujú v britských médiách. A hoci vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu odmietli, že by prispeli k vzniku knihy o ich živote v britskej kráľovskej rodine, o čitateľov má zrejme aj tak postarané.

Noviny The Times uverejnili aj pasáž o tom, ako prežili zaľúbenci ich tretie rande. Na kino a následnú lepšiu večeru zabudnite. Ak sa totiž niekto dostane na tretie rande s britským princom, je to o niečom inom. Harry zobral vtedy ešte herečku zo seriálu Kravaťáci na nečakaný výlet do Botswany.

Keďže herečka žila v Toronte, Harry ju požiadal, či by priletela do Londýna a on sa postará o zvyšok. „Po prílete do Londýna strávila noc v Kensingtonskom paláci a nasledujúce ráno už letela smerom do Johannesburgu. Potom ich čakal 2-hodinový let na letisko v Maun. Odtiaľ zamierili na safari v Botswane. Ubytovali sa v jednom z luxusných zariadení priamo na safari, kde noc stojí takmer 2 000 dolárov,“ píše sa v úryvku z knihy, ktorý zverejnil The Times. Išlo o safari camp Meno A Kwena v africkej Botswane, rozprávkové miesto, ktoré ponúka dostatok príležitostí na vychutnávanie si blízkej a nádhernej divočiny, ale s dôrazom na luxus ubytovaných hostí.

Spomínaná kniha, v ktorej jej autori – Omid Scobie a Carolyn Durand okrem iného opisujú aj rastúce napätie medzi Sussexovcami a ďalšími členmi rodiny, vyjde 11. augusta. Hovorca Sussexovcov, ktorí v súčasnosti žijú v Kalifornii, sa však vyjadril, že vojvoda a vojvodkyňa neposkytli autorom žiadny rozhovor a kniha vychádza len z vlastných zážitkov autorov počas ich pôsobenia medzi novinármi venujúcimi sa kráľovskej rodine.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...