Lucka Vondráčková a fešák Gránský! Takto sa k sebe túlili v pražskej vinárni

40-ročná speváčka a herečka krstila v Prahe svoj nový klip. O mužskú spoločnosť núdzu nemala.

30.07.2020 00:00
debata (1)

Speváčka a herečka Lucie Vondráčková si v Prahe užila večer v zaujímavej spoločnosti. V jednej z tamojších vinární krstila svoj najnovší klip – ku skladbe Růže. O fotografie z jeho nakrúcania sa 40-ročná speváčka pred časom podelila aj na svojom Instagrame. Pred kamerou vtedy stála ako krásna nevesta – ako však vidieť v závere klipu, spred oltára napokon ušla.

Lucie Vondráčková a  David Gránský počas krtu... Foto: Profimedia
Lucie Vondráčková Lucie Vondráčková a David Gránský počas krtu klipu Růže.

Počas slávnostného večera sa dvojnásobná mama usmievala do objektívu oblečená v bielom – nešlo však o svadobné šaty, ale o príjemný letný model v dĺžke po kolená. Na večerný krst dorazil aj vychytený český moderátor a herec David Gránský, ktorý sa po boku Vondráčkovej po celý čas dobre bavil, dvojica si dokonca spoločne zapózovala aj pred objektívmi prítomných fotografov.

28-ročný Gránský, ktorého poznajú slovenskí diváci ako moderátora talentovej šou Česko Slovensko má talent, sa však po boku Vondráčkovej objavil iba ako kamarát. Minulý rok sa totiž oženil so svojou dlhoročnou partnerkou. Vondráčková je od rozchodu s manželom, hokejistom Tomášom Plekancom, oficiálne stále single.

S Plekancom, ktorý hral za tím Montreal Canadiens, sa Vondáčková postavila pred oltár v roku 2011. Rodina žila prevažne v kanadskom Montreale, kde spoločne vychovávali dvoch synov – Matyáša a Adama. Správu o ich rozchode zverejnili v roku 2018. Plekanec je okrem dvoch synov aj otcom dcérky Leontýnky, ktorá prišla na svet v decembri 2019.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková #David Gránsky

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...