Dookola som sa menila len kvôli chlapom, priznala Demi Moore

Urobiť kompromis, prispôsobiť sa partnerovi v tom či onom? Pozná to nejeden z nás, ale herečka Demi Moore nedávno vyhlásila, že pre vzťah určite neprospieva, ak sa začnete radikálne meniť a prispôsobovať.

30.07.2020 12:30
Herečka Demi Moore na otvorení výstavy v Los... Foto: ,
Herečka Demi Moore na otvorení výstavy v Los Angeles.
debata

V rozhovore pre rádiovú šou The Jess Cagle Show priznala, že v minulosti sa vo vzťahoch neustále snažila prispôsobovať. „Dookola som menila samu seba, aby som zabudla do predstavy, o ktorej som si myslela, že po nej ten druhý túži,“ vyhlásila 57-ročná Moore.

Skončilo sa to údajne až po jej nevydarených manželstvách. Moore bola vydatá za herca Bruca Willisa, s ktorým má tri dcéry a neskôr za herca Ashtona Kutchera.

„Myslím si, že to je proces, a nechcem znieť klišéovito, ale skutočne to je proces učenia sa ľúbiť sám seba. Akceptovať sa takým, aký ste,“ pokračovala v rozhovore pre rádiovú šou Demi Moore. „Skúšať to zvládať vo vzťahu v našej rýchlej dobe je skutočne chvályhodné. Ale nedokážete to spraviť bez lásky a akceptovania seba samého,“ doplnila ešte Demi Moore.

Hollywoodska hviezda a kedysi najlepšie platená herečka na svete potvrdila tiež, že na začiatku kariéry mala výrazné problémy s alkoholom. Aj vo svojom životopise, ktorý nedávno vyšiel aj v slovenčine, prezradila, že jej najviac pomohol s týmto démónom zabojovať nedávno zosnulý režisér Joel Schumacher. „Budem mu navždy vďačná,“ vyhlásila verejne Moore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #muži #Demi Moore

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....