Kráska z Rýchlo a zbesilo ukázala špičkovú figúru... a nového milenca na pláži

S manželom Andrewom Formom patrí do zoznamu párov, ktorých vzťah sa skončil počas nedávnej koronakrízy. Herečka Jordana Brewster však nezaháľala a už má nového priateľa.

30.07.2020 10:10
debata
Herečka Jordana Brewster a jej nový partner... Foto: Clint Brewer Photography / AIM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Jordana Brewster a jej nový partner Mason Morfit si spoločne užívali na pláži. Herečka Jordana Brewster a jej nový partner Mason Morfit si spoločne užívali na pláži.

Kráska, ktorú diváci poznajú najmä zo série Rýchlo a zbesilo, sa objavila pred pár dňami na pláži v spoločnosti nového muža. Ide o Masona Morfita, podnikateľa a vysokopostaveného biznismena, ktorý kedysi pôsobil v spoločnosti Microsoft a momentálne je šéfom investícií v spoločnosti ValueAct Capital.

Herečka a jej nový priateľ sa na pláži nedokázali od seba ani odtrhnúť. Do vody či z nej vychádzali ruka v ruke, bozkávali sa a objímali priamo na pláži. Paparazzom, ktorí ich pri tom zachytili, však nemohol uniknúť ani fakt skvelej formy známej tmavovlásky. Štyridsiatnička Brewster vyzerá skrátka výborne. V dvojdielnych bikinách predvádzala ukážkovú figúru.

Herečka Jordana Brewster a jej partner Andrew... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Jordana Brewster a jej partner Andrew Form. Herečka Jordana Brewster a jej partner Andrew Form.

O tom, kde sa hviezda stihla zoznámiť s Morfitom v časoch, keď väčšina celebrít zostávala zavretá v karanténa, sa môžeme len dohadovať. Podľa zdrojov, ktoré citujú americké médiá, sa však Jordana Brewster poznala s Morfitom už dávnejšie. A tiež vraj nie je pravda, že jej manželstvo so scenáristom Andrewom Formom sa skončilo až počas chvíľ karantény. Išlo vraj o dlhodobejší partnerský problém a dvojica sa v tichosti rozišla už dávnejšie.

V našej galérii si môžete pozrieť aj ďalšie páry, ktoré sú už minulosťou a ktorých spoločný život skončil práve v období koronavírusovej krízy a spoločnej karantény 24/7.

Herečka Megan Fox a jej manžel  Brian Austin...
Manželia Brandon Blackstock a Kelly Clarkson na...
+14Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #pláž #nový párik #Jordana Brewster

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...