Moderátorka Barbora Krajčírová sa dočkala! Už sa teší z druhého potomka

Baby boom je plnom prúde! Po Márii Čírovej sa z ďalšieho potomka reší aj moderátorka Barbora Krajčírová (rodená Rakovská).

30.07.2020 08:37
Barbora Krajčírová (Rakovská) Foto:
Moderátorka Barbora Krajčírová (Rakovská).
debata (2)

33-ročná moderátorka Barbora Krajčírová je už dvojnásobnou mamou. K dcérke Amii pribudol malý braček. Správou sa pochválila fanúšikom sama moderátorka, ktorá na Instagrame zverejnila fotografiu s jej malým pokladom v pôrodnici.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Druhé životné požehnanie... ďakujem Ti život Kristián Krajčír vitaj na tomto svete ❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Krajčírová (@barbora.krajcirova),

„Druhé životné požehnanie. Ďakujem, Ti, život. Kristián Krajčír, vitaj na tomto svete,“ napísala sympatická blondínka k zverejnenému záberu.

V stredu sa trojnásobnou mamou stala aj speváčka Mária Čírová, ktorá takisto priviedla na svet synčeka. Ten pribudol k dcérke Zoe a synovi Hugovi.

Krajčírová je okrem Kristiána aj mamou 9-ročnej dcérky Amie, ktorej otcom je jej bývalý partner, hudobník Tomi Popovič (42), s ktorým moderátorka žila niekoľko rokov. Po rozpade ich vzťahu v roku 2017 našla moderátorka lásku opäť a na jeseň 2018 sa nečakane vydala. „Áno“ si vymenila s bratislavským komunálnym politikom Ľubošom Krajčírom a prijala aj jeho priezvisko. Správu o druhom tehotenstve Krajčírová zverejnila vo februári počas živého vysielania v Rádiu Jemné, kde pracuje.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Barbora Krajčírová

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...