Opäť ho prichytili! Brad Pitt prifrčal maskovaný na motorke do domu svojej ex

Zdá sa, že návštevy hollywoodskeho herca u svojej exmanželky sa stávajú pravidelnou záležitosťou.

31.07.2020 00:00
debata (2)

Ak sa pýtate, ku ktorej z jeho dvoch slávnych ex ho to takto pravidelne ťahá, tu je odpoveď! Paparazzi ho nachytali na motorke, ako sa blíži k domu Angeliny Jolie (45) v Los Feliz. Potom, ako sa 56-ročný herec načiahol k videovrátnikovi, sa pred ním otvorila železná brána do jej domu, ktorého cena sa odhaduje na 24 miliónov dolárov.

Brad Pitt prichádza do domu Angeliny Jolie v... Foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
brad pitt Brad Pitt prichádza do domu Angeliny Jolie v Los Feliz.

Ako píšu americké médiá, práve motorky patria k vášni Brada Pitta a doma má celú zbierku. Návštevy u matky svojich detí tak môže absolvovať vždy na inom rýchlom stroji z jeho garáže.

Takisto na motorke, maskovaný prilbou, už dom svojej exmanželky navštívil aj pred mesiacom. Urobil tak po prvý raz od roku 2016, ako informoval Daily Mail. Keďže medzi partnermi sa začali urovnávať vzťahy a oni sa dohodli na starostlivosti o ich šesť detí, návštevy slávneho oscarového herca sa tak zrejme stávajú pravidelnosťou.

Od ohlásenia ich rozchodu v roku 2016 si toho obaja dosť preskákali, ich cestu sledoval celý svet. Vzájomné vzťahy sa výrazne narušili potom, keď sa po ohlásení rozchodu nevedeli dohodnúť na starostlivosti o ich šesť detí. Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) a dvojčatá Knox a Vivienne (12), od roku 2016 žili s herečkou. V roku 2018 medzi nimi konečne vznikla dohoda týkajúca sa tejto veci a vzťahy sa začali pomaly urovnávať.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...