Bude to stáť za to, nebojte sa a vydržte, odkazuje fanúšikom Rihanna

Nevedia sa dočkať, ale ona stále nič. Situáciu okolo novej nahrávky speváčky Rihanny vraj už mnoho fanúšikov nedokáže viac zniesť.

31.07.2020 10:20
Speváčka Rihanna v jednej zo súprav novej... Foto:
Speváčka Rihanna v jednej zo súprav novej kolekcie dámskej bielizne Savage X Fenty.
debata

Barbadoská rodáčka vydala svoj ostatný album Anti v roku 2016, odvtedy sa jej hudobná kariéra akoby zastavila a Rihanna sa sústredila viac na svoje aktivity ohľadom módnej a kozmetickej značky. Nedávno však v rozhovore pre ET.com prezradila, že čakať sa oplatí.

„Neustále pracujem na nejakej hudbe. Vždy som na hudbe robila a keď budem pripravená dať tie veci von, keď budem s nimi spokojná, vyjdú von. A keď sa tak stane, určite nebudete sklamaní. Bude to stáť za to,“ vyhlásila sebavedomo hviezda.

Následne na vysvetlenie dodala, že nechce vydávať nový album len preto, lebo ľudia naň čakajú. „Trvá to tak dlho, pretože mi záleží na tom, aby to stálo za to,“ vysvetlila speváčka.

Od štartu jej kariéry už uplynulo viac ako desať rokov, no ona je vraj stále šťastná, že môže byť aktívna a že ľudia (fanúšikovia) sú zvedaví, čo pre nich pripravila. „Teší ma aj to, že môžem expandovať do iných oblastí. Som za to nesmierne vďačná. Bola to doposiaľ zábava a nemôžem sa sťažovať,“ doplnila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Rihanna #hudba #nahrávka

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...