Ukázať sa v lepšom svetle? Profil vojvodkyne Meghan vylepšili tesne pred Harrym

V súvislosti s vojvodkyňou Meghan, kedysi herečkou Meghan Markleovou sa už objavili na verejnosti množstvo informácií. Niektoré možno celkom vymyslené, niektoré pravdivé. A niektoré celkom faktické.

31.07.2020 11:50
US Open Tennis Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a nad ňou šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour. Obe prišli podporiť tenistku Serenu Williamsovú.
debata (2)

Do kategórie tých posledných patrí aj posledné „odhalenie“, ktoré priniesol portál PageSix.com a ktorý skúmal záznamy na stránke Wikipedia a jednotlivé zásahy do profilu americko-kanadskej herečky, ktorú preslávil najmä seriál Suits.

Kedže tieto informácie sú dostupné a overiteľné, ukázalo sa, že tesne pred odhalením vzťahu Markleovej s členom britskej kráľovskej rodiny, jej dnešným manželom – princom Harrym, došlo k úprave jej verejného profilu.

Niekto odstránil z Wikipedie zmienky o modelingovej kariére súčasnej vojvodkyne zo Sussexu. Z profilu na Wikipedii zmizli označenia ako „módna modelka a ambasádorka značiek“ a tie boli nahradené dvojicou označení „humanitárne orientovaná aktivistka“.

Do profilu, ktorý je verejne dostupný po celom svete, niekto pridal zmienku o tom, že sa „Markle aktívne zapája do sociálno-politického diania. Spolupracovala so ženskou organizáciou Spojených národov a zapojila sa do projektov na rovnosť príležitostí v roku 2014“. Pribudli tiež informácie o jej účasti na misii v Afganistane.

Ako píše portál PageSix.com, tieto zmeny boli urobené z IP adresy, ktorá je napojená na PR spoločnosť v Los Angeles a nemá žiadne napojenie na britský kráľovský palác. Je teda pravdepodobné, že zadanie na zmenu tohto profilu dala samotná Meghan Markle. Dôvod by mohol byť celkom prozaický. Pravdepodobne chcela v čase, keď už verejnosť vedela o jej vzťahu s Harrym a začala byť jednou z najvyhľadáva­nejších osobností na internete, pôsobiť serióznejšie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #profil #zmena #Wikipedia #vojvodkyňa Meghan

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...