Akčný hrdina Statham napínal svaly v uliciach! Má 53 rokov a skvelú formu

Hoci posledné mesiace majú herecké hviezdy takmer úplné voľno, pretože nakrúcanie projektov sa zastavilo, vo forme zostať musia. Alebo sa o to aspoň snažia. Jasonovi Stathamovi sa to aj darí.

03.08.2020 00:00
debata
Herec Jason Statham po odchode z tréningu... Foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Jason Statham po odchode z tréningu predvádzal v uliciach Los Angeles svalnatú figúru. Herec Jason Statham po odchode z tréningu predvádzal v uliciach Los Angeles svalnatú figúru.

Britský rodák, ktorý je známy z mnohých akčných projektov a objavila sa naposledy napríklad v hite Hobbs & Shaw, sa objavil v uliciach Los Angeles. Tesne po tréningu v posilňovni.

Bolo to celkom zjavné, keďže v čiernom tričku a šortkách sa napínali Stathamove svaly a po ulici kráčal skoro ako v niektorom zo svojich akčných filmov. To prilákalo aj pár fanúšikov, ktorí britského akčného hrdinu spoznali a tak sa pri ňom pristavili a žiadali o fotografiu či podpis. Napriek tomu, že Statham nepôsobí vždy prívetivo, fanúšikom ochotne vyhovel.

Partner topmodelky Rosie Huntington-Whiteleyovej oslávil len pred pár dňami svoje 53. narodeniny (narodený je 26. júla 1967). Aj vzhľadom na vek treba zložiť Stathamovi poklonu a klobúk dolu. Ako však naznačuje profesionálny plán ďalších projektov Jasona Stathama, vlastne ani nemá veľmi inú šancu.

Do kín by mal totiž prísť akčný film Cash Truck, v ktorom absolvoval množstvo akčných scén a ktorého produkciu by chceli ukončiť v hollywoodskych štúdiách hneď ako to bude možné. Potom čaká Stathama pokračovanie úspešného komediálneho akčného hitu Spy s herečkou Melissou McCarthyovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #nakrúcanie #forma #Jason Statham #svaly

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...