Rozvod na spadnutie? Kardashian stále váha, s manželom Westom je to fakt nahnuté

Dianie posledných týždňov neukázalo amerického rapera a dizajnéra Kanye Westa v práve najlepšom svetle. Hoci jeho manželka Kim Kardashian sa snaží stáť po jeho boku, údajne to v ich vzťahu je poriadne napäté.

01.08.2020 10:30
debata (3)
Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
People Kanye Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian West na archívnom zábere. Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian West na archívnom zábere.

Americké médiá sa po nedávnom vystúpení Westa v rámci snahy o prezidentskú kandidatúru sústredili na jeho zdravotný stav. Raper totiž podľa viacerých odborníkov predviedol ukážkovú poruchu osobnosti, ktorú následne potvrdila aj Kim Kardashian.

Podľa jej slov trpí raper bipolárnou poruchou, pri ktorej nie je vždy jednoduché zvládať extrémne zmeny nálad či mánie, ktoré s ňou prichádzajú. West pár dní po svojom verejnom vystúpení, na ktorom so slzami hovoril o tom, že chcel od manželky potrat, na Twitteri napísal, že sa ho snažia proti jeho vôli zavrieť na psychiatriu. Uchýlil sa však na ranč vo Wyomingu, kde strávil časť obdobia karantény.

Práve tam za ním mala odletieť začiatkom týždňa hviezda reality-šou a podľa viacerých zdrojov sa mala 39-ročná Kardashian prísť s manželom rozlúčiť a oznámiť mu, že ich manželstvu je koniec. „Nedostáva od neho späť to, čo by potrebovala. V podstate tam odletela, aby mu oznámila, že ich manželstvo sa končí, chcela sa rozlúčiť,“ citoval americký magazín People nemenovaný zdroj.

Podľa neho vraj West chce ešte manželstvo zachrániť, no nie je ochotný pre to takmer nič urobiť. To znamená, že odmieta pomoc lekárov a tiež nechce pristúpiť na žiadne kompromisy, ktoré od neho polovička žiada.

Napriek tomu všetkému však údajne Kim Kardashian stále zvažuje rozhodnutie požiadať o rozvod, pretože nechce byť rozvedenou matkou so štyrmi deťmi. Slávna šoubiznisová dvojica vychováva spoločne dcérky North a Chicago a synov Psalma a Sainta. „Tá posledná vec, ktorú by chcela, je byť rozvedená so štyrmi deťmi. Nie je to o peniazoch, vie, že finančne bude v pohode, ale obáva sa o budúcnosť detí. Ktohovie, či nakoniec podpíše rozvodové papiere,“ uviedol zdroj pre People.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #rozvod #Kim Kardashian #Kanye West #bipolárna afektívna porucha

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...