Tento trapas mi Kate dodnes neodpustila, priznal princ William

Z času na čas sa malý prešľap na poli lásky podarí každému. Aj princovi!

02.08.2020 00:00
kate Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate.
debata

Prešľap priznal manžel vojvodkyne Kate v podcaste s futbalistom Petrom Crouchom. Ten navštívil princa Williama s dvoma reportérkami stanice BBC pred pár dňami v Kensingtonskom paláci. A hoci sa spolu bavili viac-menej o futbale, predsa len „náhodne“ prišla reč aj na čosi osobnejšie.

Keď Peter Crouch opísal darčeky, ktoré za posledné tri roky kúpil svojej manželke a prezradil, že to boli plášte do dažďa, na jeden si zaspomínal aj trojnásobný otec, princ William. Keďže s Kate začal randiť v roku 2001, darčekov tak musel vymýšľať viac než dosť. Jeden naozaj trápny, ako on sám povedal, sa mu podarilo vybrať ešte na začiatku ich vzťahu.

„Raz som daroval svojej žene ďalekohľad,“ priznal sa princ William a ako so úsmevom dodal: "Kate mi to nikdy neodpustila.“ William pokračoval: „Veľmi pekne som to zabalil. Keďže som následne chcel aj sám seba presvedčiť, že išlo o dobrý darček, povedal som Kate vety ako: ‚Pozri sa, ako ďaleko ním dovidíš‘.“ Ako dodal, Kate ani týmito vetami nepresvedčil, že ide o skvelý darček.

Ďalšími darčekmi svoju reputáciu William určite vylepšil, keďže v roku 2010 sa s ním pekná Kate Middletonová zasnúbila. Medzičasom mu už stihla porodiť tri ratolesti a pred pár týždňami oslávili deviate výročie svadby. William a Kate sa stretli v roku 2001 počas štúdia na Univezrite St. Andrews, ktorú obaja navštevovali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...