Hrdina seriálu Perníkový tatko prekonal koronavírus: Noste tie prekliate rúška

Hviezda úspešného seriálu Perníkový tatko a držiteľ cien Emmy za hlavnú úlohu Bryan Cranston prezradil, že sa vyliečil z ochorenia COVID-19, mal iba mierne príznaky.

01.08.2020 00:00
Bryan Cranston Foto: ,
Herec Bryan Cranston.
debata

Cranston s rúškom na tvári zverejnil správu vo videu na Instagrame. Ukázal aj doklady potvrdzujúce proces darovania plazmy v príslušnom centre, riadenom Kalifornskou univerzitou v Los Angeles.

Herec, scenárista a producent povedal, že mal iba mierne príznaky vrátane slabej bolesti hlavy, tlaku v hrudi a straty chuti a čuchu.

„Bol som jedným zo šťastlivcov,“ napísal 64-ročný Cranston. „Som vďačný, že to tak bolo, a vyzývam vás, aby ste nosili to prekliate rúško, umývali si ruky a zachovávali odstup,“ naliehal.

Cranston získal za hlavnú rolu v dramatickom seriáli Perníkový tatko viacero televíznych cien Emmy. V USA sa seriál prvýkrát vysielal v rokoch 2008 – 2013. Cranston v ňom stvárnil stredoškolského učiteľa chémie Waltera Whitea s finančnými problémami, ktorému zistia rakovinu pľúc. Učiteľ si chce zaplatiť drahú liečbu a zabezpečiť budúcnosť svojej rodiny, preto sa dá na kriminálnu dráhu a so svojím bývalým študentom začne vyrábať metamfetamín (slangovo perník, pervitín).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bryan Cranston #koronavírus

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...